16 september, 2024
Bolist Fleninge erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för hemmafixaren och proffsen.

Bolist Fleninge

Om Bolist Fleninge

Bolist Fleninge är din lokala byggmarknad som erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för både hemmet och trädgården. Som en del av den välkända kedjan Bolist, är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa varor och tjänster till invånarna i Fleninge och omkringliggande områden.

Vår butik har blivit en central punkt för alla som söker kvalitetsprodukter och personlig service. Vår kunniga personal står alltid redo att bistå med råd och stöd, oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner när det kommer till byggprojekt och renoveringar.

Viktiga Delar av Vårt Sortiment

  • Byggmaterial
    • Virke och skivmaterial
    • Isolering och byggskivor
    • Färg, lack och tapeter
  • Verktyg och Maskiner
    • Handverktyg och elverktyg
    • Trädgårdsmaskiner och redskap
    • Arbetskläder och skyddsutrustning
  • Inredning och Dekoration
    • Belysning och lampor
    • Köks- och badrumstillbehör
    • Trädgårdsmöbler och grillar

Intressant Fakta om Bolist Fleninge

Aspekt Information
Grundat År 1995
Plats Fleninge, Sverige
Sortiment Över 10,000 artiklar
Serviceerbjudanden Personlig rådgivning, hemleverans, montering
Målgrupp Hantverkare och hemmafixare
Engagemang i lokalsamhället Sponsring av lokala evenemang och föreningar

Bolist Fleninge – Centralen för Bygg och Trädgårdsentusiaster

Bolist Fleninge representerar en lokal kraftpunkt inom bygg- och trädgårdsbranschen. Denna byggmarknad är en del av den välrenommerade Bolist-kedjan, och står ut med sitt omfattande utbud som täcker allt från grundläggande verktyg till avancerade byggmaterial och växtsortiment. Belägen i hjärtat av Fleninge, har butiken blivit en samlingsplats för både yrkesverksamma hantverkare och hobbyinriktade hemmafixare. Dess styrka ligger i kombinationen av högkvalitativa produkter och en serviceinriktad personal som förser kunderna med expertis och rådgivning.

Med en stark betoning påpersonlig serviceoch en djup förståelse för lokala behov, erbjuderBolist Fleningeen shoppingupplevelse som är skräddarsydd för sitt samhälle. Butiken strävar efter att inte bara vara en försäljningsplats, utan också en plats för inspiration och kunskapsutbyte. Oavsett om det gäller renoveringsprojekt, trädgårdsdesign eller enklare förbättringar i hemmet, har Bolist Fleninge de resurser och den expertis som krävs för att göra varje projekt till en framgång. Här finns en artikel på samma tema: Bolist Färgelanda.

  1. Bolist Fleninge är en del av den omfattande Bolist-kedjan, känd för sitt breda sortiment för bygg och trädgård.
  2. Butiken är belägen i Fleninge, och agerar som en central punkt för både professionella och amatörer inom hantverk.
  3. Stor vikt läggs vid personlig service och att tillmötesgå lokala behov.
  4. Bolist Fleninge erbjuder expertis och rådgivning och fungerar som en inspirationskälla för kunderna.

Tjänster och Service

Kundservice står i fokus hos Bolist Fleninge. Personalen är inte bara kunniga inom sina områden, utan de erbjuder också tjänster som kan underlätta för kunderna. Dessa tjänster inkluderar maskinuthyrning, hemleverans och montering. Deras mål är att göra ditt projekt så smidigt och enkelt som möjligt, oavsett omfattning.

Expertis och Rådgivning

Att ta sig an ett byggprojekt eller trädgårdsarbete kan vara överväldigande utan rätt kunskap. Hos Bolist Fleninge kan kunderna räkna med professionell rådgivning från erfarna medarbetare som gärna delar med sig av sina tips och tricks. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg i dina val av produkter och metoder för ditt projekt.
Bolist Fleninge erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för hemmafixare och proffs.

Specialerbjudanden och Kampanjer

Bolist Fleninge erbjuder regelbundet specialerbjudanden och kampanjer som gör det möjligt för kunderna att spara pengar på sina inköp. Dessa erbjudanden täcker ofta en bred palett av produkter, vilket innebär att det alltid finns något för alla. Genom att följa Bolist Fleninge på sociala medier eller prenumerera på deras nyhetsbrev, kan kunderna hålla sig uppdaterade om de senaste dealsen.

DIY-Inspiration

För den som söker inspiration för nästa DIY-projekt är Bolist Fleninge en guldgruva. Butiken erbjuder inte bara de nödvändiga materialen och verktygen, utan också idéer och inspiration genom workshops och how-to-guides. Dessa resurser är perfekta för att väcka kreativiteten och ge dig den kunskap som behövs för att lyckas med ditt projekt.

Engagemang i Lokalsamhället

Bolist Fleninge är mer än bara en byggmarknad; det är en del av lokalsamhället. Genom att sponsra lokala evenemang och initiativ, bidrar Bolist till en starkare och mer sammanhållen gemenskap. Detta lokala engagemang förstärker banden mellan butiken och dess kunder, vilket skapar en känsla av tillit och gemenskap.

Öppettider och Tillgänglighet

För att möta kundernas behov ärBolist Fleningeöppet sex dagar i veckan, inklusive lördagar. Med generösaöppettiderblir det enkelt för kunderna att besöka butiken när det passar dem. Dessutom är butiken lättillgänglig, belägen med godatrafikförbindelseroch erbjuder gott omparkeringför de som kommer med bil. Läs artikeln om ämnet Bolist Skellefteå här.

Hållbarhet och Miljö

Hållbarhet är en viktig aspekt för Bolist Fleninge, som strävar efter att minimera sin miljöpåverkan. Butiken arbetar aktivt med att välja miljövänliga produkter och återvinningsbara material. Genom att uppmuntra kunder att göra medvetna val, bidrar Bolist Fleninge till en mer hållbar konsumtion och ett grönare samhälle.

Kontakt och Kundsupport

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du enkelt kontakta Bolist Fleninge via telefon eller e-post. Deras dedikerade kundsupport är alltid redo att erbjuda hjälp och svara på dina frågor. För mer personlig service, är du välkommen att besöka butiken där personalen kan ge dig direkt assistans.

Majbritt Jansson

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.

Visa alla inlägg av Majbritt Jansson →