16 september, 2024
Bolist Hörby erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för både hemmafixare och proffs.

Bolist Hörby

Introduktion till Bolist Hörby

Välkommen till Bolist Hörby, en bygg- och järnhandel som står stadigt i hjärtat av Skåne. Hos oss hittar du allt från verktyg och maskiner till trädgårdsprodukter och färg.

Med vår djupa förankring i det lokala samhället erbjuder vi inte bara produkter utan även en personlig service och expertis som gör ditt projekt till en framgång.

Vårt mål är att vara mer än bara en handel – vi är din partner i byggandet.

Viktiga Avdelningar hos Bolist Hörby

  • Verktyg och Maskiner
    • Högkvalitativa handverktyg
    • Elektriska maskiner för alla typer av projekt
    • Uthyrning av större maskiner och verktyg
  • Trädgårdsprodukter
    • Utrustning och verktyg för trädgårdsskötsel
    • Planteringsmaterial och jord
    • Utomhusmöbler och dekoration
  • Färg och Inredning
    • Interiörfärger för olika ytor
    • Exteriörfärger för fasader och uthus
    • Tapeter och dekorativa element

Fakta om Bolist Hörby

Aspekt Information
Grundat År 1985
Plats Hörby, Skåne
Service Personlig kundservice och expertrådgivning
Produktutbud Över 10 000 artiklar
Specialitet Lokalt förankrade med stor kunskap om lokala byggprojekt
Öppettider Vardagar 07:00-18:00, Lördagar 09:00-13:00

Bolist Hörby – Din Partner i Byggandet

Välkommen till Bolist Hörby, en bygg- och järnhandel som står stadigt i hjärtat av Skåne. Hos oss hittar du allt från verktyg och maskiner till trädgårdsprodukter och färg. Med vår djupa förankring i det lokala samhället erbjuder vi inte bara produkter utan även en personlig service och expertis som gör ditt projekt till en framgång. Vårt mål är att vara mer än bara en handel – vi är din partner i byggandet.

  1. Omnikompetent bygg- och järnhandel belägen i Skåne.
  2. Brett sortiment av verktyg, maskiner, trädgårdsprodukter och färg.
  3. Personlig service och expertis som bidrar till framgångsrika projekt.
  4. Engagemang i det lokala samhället som en pålitlig partner.

Tjänster och Expertis

Förutom vårt omfattande produktsortiment erbjuder Bolist Hörby även en rad tjänster som kan underlätta dina projekt. Våra kunniga medarbetare ger dig personlig rådgivning och tips för att du ska kunna välja rätt material och verktyg. Vi erbjuder också skärning av trä och andra material, samt färgblandning för att matcha precis den nyans du söker. Vår service är anpassad för att ge dig en enklare och mer effektiv byggprocess.

Engagemang i Lokalsamhället

Bolist Hörby är inte bara en affär, utan en del av det lokala samhället. Vi tror på att stödja lokala initiativ och föreningar, vilket bidrar till en starkare gemenskap och en bättre livsmiljö för alla. Genom att handla hos oss stödjer du inte bara en lokal verksamhet, utan även de många samhällsprojekt vi är engagerade i.

Specialerbjudanden och Kampanjer

Vi på Bolist Hörby vet att alla uppskattar ett bra erbjudande. Därför har vi kontinuerliga kampanjer och specialerbjudanden för att ge våra kunder möjlighet att göra smarta och prisvärda inköp. Håll utkik på vår hemsida eller i butiken för aktuella kampanjer som kan hjälpa dig att spara pengar på dina projekt.

Kundservice och Support

Kundnöjdhet är av yttersta vikt för oss på Bolist Hörby. Vår kundservice strävar efter att alltid vara tillgänglig och hjälpsam. Oavsett om du har frågor om ett specifikt produkt, behöver hjälp med att planera ditt projekt eller vill ha tips om hur du bäst underhåller dina verktyg, står vi redo att assistera dig. Vi finns här för att göra ditt besök hos oss så givande som möjligt.
Bolist Hörby erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för hemmafixare och proffs, med personlig service och lokalkännedom.

Online Shopping och Hemleverans

I en tid där bekvämlighet är nyckeln harBolist Hörbyanpassat sig för att möta dina behov. Med vår onlinebutik kan du enkelt bläddra bland våra produkter och göra dina inköp från bekvämligheten av ditt eget hem. För de som önskar finns även möjligheten till hemleverans, vilket gör det ännu enklare att starta och genomföra dina projekt. Liknande artikel Bolist Trosa.

Utbildning och Events

Vi på Bolist Hörby är passionerade om att dela med oss av vår kunskap. Därför anordnar vi regelbundet utbildningar och workshops för våra kunder. Dessa evenemang är perfekta för att lära sig nya färdigheter, få inspiration och träffa andra likasinnade. Håll ett öga på vår evenemangskalender för att inte missa nästa tillfälle att utvecklas tillsammans med oss.

Slutord

Bolist Hörbyär mer än bara en bygg- och järnhandel. Vi är en plats där projekt föds, drömmar förverkligas, och där kundservice står i centrum. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk nybörjare, välkomnar vi dig till vår butik. Tillsammans bygger vi inte bara projekt, utan även en starkare och mer sammanhållen gemenskap. Läs mer om Bolist Ödeshög här.

Majbritt Jansson

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.

Visa alla inlägg av Majbritt Jansson →