19 september, 2024
Bolist Lomma erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för både proffs och hemmafixare.

Bolist Lomma

Introduktion till Bolist Lomma

Bolist Lomma – Din Lokala Bygg- och Järnhandel

Bolist är en kedja av fristående bygg- och järnhandlare som finns spridda över hela Sverige. Lomma är en av de orter där Bolist har etablerat sig för att erbjuda lokal service och ett brett sortiment för både hobbyfixaren och den professionella hantverkaren. Med sin närhet till kunderna och ett starkt fokus på kvalitet och kunskap har Bolist Lomma blivit en uppskattad del av det lokala näringslivet.

Viktiga delar av Bolist Lommas verksamhet

  • Produktsortiment
    • Verktyg och maskiner
    • Byggmaterial
    • Trädgårdsprodukter
  • Tjänster
    • Uthyrning av verktyg och maskiner
    • Rådgivning för byggprojekt
    • Beställningsservice för specialprodukter
  • Engagemang i lokalsamhället
    • Sponsring av lokala evenemang
    • Utbildningsinitiativ

Intressant fakta om Bolist Lomma

Aspekt Information
Grundades År 2005
Antal anställda 20
Årlig omsättning Ca 30 miljoner SEK
Kundbetyg 4.5 av 5 stjärnor
Unik tjänst Personlig shopper för byggprojekt

Varför välja Bolist Lomma?

Att välja Bolist Lomma för dina byggprojekt och renoveringsbehov innebär att du får tillgång till personlig service och expertis. Medarbetarna på Bolist är ofta lokala invånare med god kännedom om områdets specifika behov och förhållanden. Dessutom bidrar du till den lokala ekonomin och stärker samhällsstrukturen när du handlar på lokala byggmarknader som Bolist.

Produktsortimentet hos Bolist Lomma

Bolist Lommaerbjuder ett omfattande sortiment av byggmaterial, verktyg, maskiner och hem- och trädgårdsprodukter. Oavsett om du behöver färg, skruvar, elverktyg eller trädgårdsmöbler kan du hitta det här. Sortimentet anpassas kontinuerligt efter säsong och lokala trender, vilket säkerställer att kunderna alltid har tillgång till de senaste produkterna och lösningarna. Här finns en liknande artikel på samma tema: Bolist Ljungaverk.

Tjänster som Bolist Lomma erbjuder

Utöver försäljning av produkter erbjuderBolist Lommaäven en rad tjänster som kan underlätta dina projekt. Hit hör exempelvis nyckelservice, färgblandning och leveransservice. För de som behöver hjälp med installation eller montering finns också möjlighet att få kontakt med lokala hantverkare genom Bolists nätverk. Läs även artikeln Bolist Idre.

Expertis och rådgivning på Bolist Lomma

En av de största fördelarna med Bolist Lomma är tillgången till kunnig personal som kan erbjuda rådgivning och hjälp med att lösa specifika problem. Oavsett om det gäller att välja rätt typ av skruv eller att hitta den bästa lösningen för en komplex renovering, kan personalen på Bolist ge värdefulla tips och vägledning.

Specialerbjudanden och kampanjer hos Bolist Lomma

Bolist Lomma har regelbundna erbjudanden och kampanjer som gör det möjligt för kunderna att göra bra affärer. Genom att prenumerera på butikens nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier kan du hålla dig uppdaterad om de senaste rabatterna och specialerbjudandena. Det är ett perfekt sätt att spara pengar på dina bygg- och renoveringsprojekt.
Bolist Lomma erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemmafixare och proffs i en välkomnande butiksmiljö.

Hållbarhet och miljö i fokus hos Bolist Lomma

Medvetenheten om hållbarhet och miljö är stor hos Bolist Lomma. Butiken strävar efter att erbjuda miljövänliga och hållbara alternativ inom sitt produktutbud. De arbetar också med att minska sitt eget ekologiska fotavtryck genom att optimera logistik och återvinning.

Samverkan med lokala företag och leverantörer

Bolist Lomma samarbetar med lokala företag och leverantörer för att stödja det lokala näringslivet och säkerställa snabba leveranser. Genom dessa partnerskap kan Bolist erbjuda unika produkter som kanske inte finns tillgängliga i större kedjors sortiment, vilket ger kunderna fler valmöjligheter.

Engagemang i lokalsamhället

Bolist Lomma är inte bara en handelsplats, utan en del av det lokala samhället. Genom att sponsra lokala evenemang och föreningar bidrar de till en levande och engagerad bygd. Detta engagemang förstärker banden mellan butiken och dess kunder och bidrar till en positiv utveckling av Lomma som helhet.

Upptäck Bolist Lomma – Din Partner för Bygg och Renovering

Är du i full gång med ett byggprojekt eller i startgroparna för att förnya ditt hem? Bolist Lomma är din pålitliga partner när det kommer till byggmaterial, verktyg och expertis. Som en del av den nationella kedjan Bolist, står vi för både tradition och förnyelse, med en lokal närkomst som gör oss unika. Vår butik i Lomma är mer än bara en handelsplats; det är en mötesplats för alla som delar en passion för hem och trädgård, vare sig du är hobbyfixare eller professionell hantverkare.

Vi på Bolist Lomma är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av kvalitetsprodukter. Våra kunniga medarbetare står alltid redo att ge dig personlig service och professionell rådgivning. Vårt mål är att göra ditt projekt till en framgång, oavsett omfattning. Vi förstår vikten av att ha rätt verktyg och material, och vi är här för att se till att du får precis vad du behöver.

  1. Bolist Lomma är en del av en rikstäckande kedja med lokal förankring.
  2. Butiken erbjuder ett stort urval av byggmaterial och verktyg för alla typer av projekt.
  3. Personalen är kunnig och kan ge personlig service och rådgivning.
  4. Passionen för hem och trädgård är det som förenar kunder och personal.
  5. Kvalitet och kunskap är nyckelord som driver Bolist Lomma framåt.

Majbritt Jansson

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.

Visa alla inlägg av Majbritt Jansson →