16 september, 2024
Bolist Vännäs erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg, perfekt för både hemmafixare och proffs.

Bolist Vännäs

Om Bolist Vännäs

Bolist är en välkänd kedja av bygg- och järnhandlar som finns spridda över hela Sverige. I den pittoreska orten Vännäs, belägen i Västerbottens län, erbjuder den lokala Bolistbutiken ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och professionella hantverkare.

Med en personlig touch och en stark lokal förankring har Bolist Vännäs blivit en central punkt för alla som vill förbättra sitt hem eller sin trädgård.

  • Sortiment
    • Verktyg och maskiner
    • Byggmaterial
    • Inredning och dekoration
  • Tjänster
    • Rådgivning och planering
    • Beställning av specialvaror
    • Uthyrning av verktyg och maskiner
  • Engagemang i lokalsamhället
    • Sponsring av lokala evenemang
    • Stöd till lokala byggprojekt
Information Detaljer
Grundades År 1990
Plats Vännäs, Västerbottens län
Målgrupp Hemmafixare och professionella hantverkare
Produkter Över 10 000 artiklar
Lokal förankring Starkt engagemang i lokalsamhället

Produktsortiment

Hos Bolist Vännäs hittar du allt från byggmaterial och verktyg till trädgårdsprodukter och färg. Oavsett om du planerar att renovera köket, bygga en altan eller plantera om i trädgården så har de produkterna för dig. Deras sortiment inkluderar välkända varumärken och garanterar hög kvalitet på allt de säljer.

Tjänster och Expertis

Utöver ett omfattande produktsortiment erbjuder Bolist Vännäs också en rad tjänster. Dessa inkluderar nyckelservice, färgblandning och materialberäkning. Dessutom står kunnig personal alltid redo att ge råd och vägledning för dina projekt. Med expertis inom olika områden kan de hjälpa dig att välja rätt material och verktyg för just ditt behov.

Engagemang i Lokalsamhället

Bolist Vännäsär mer än bara en butik; det är en del av det lokala samhället. Genom att sponsra lokala evenemang och föreningar bidrar de till attstärka gemenskapeni Vännäs. De förstår vikten av att stötta lokala initiativ och är stolta över att kunna ge tillbaka till samhället som stödjer deras verksamhet. Här finns en liknande artikel på samma tema: Bolist Långsele.

Hållbarhet och Miljö

I takt med att hållbarhetsfrågor blir allt viktigare harBolist Vännästagit ett aktivt grepp om miljön. De arbetar ständigt med att förbättra sin miljöpåverkan genom att erbjudamiljövänliga produkteroch att minska sitt avfall. Dessutom uppmuntrar de sina kunder att göramiljömedvetna valgenom att tillhandahålla relevant information och alternativ. Läs även artikeln Bolist Järpen.

Service och Kundnöjdhet

Kundnöjdhet står i centrum hos Bolist Vännäs. Med en strävan efter att alltid erbjuda utmärkt service, arbetar de hårt för att se till att varje kund lämnar butiken nöjd. Oavsett om det gäller att hitta rätt produkt, få hjälp med en tjänst eller bara få svar på en fråga, så är personalens mål att alltid överträffa kundens förväntningar.

Bolist Vännäs – En Hjälpande Hand för Hem och Trädgård

Är du på jakt efter en komplett bygg- och järnhandel med allt du kan tänkas behöva för dina projekt? Då är Bolist Vännäs din perfekta partner. Vår butik är en del av den anrika Bolistkedjan, känd för sitt omfattande utbud och kundnära service. I hjärtat av Västerbotten möter du en unik kombination av lokalt engagemang och nationell expertis. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter och tjänster som passar alla, från den sporadiska hemmafixaren till den mest erfarna professionella hantverkaren. Vår butik är inte bara en plats för att handla – den är en resurs för inspiration och rådgivning.

  1. Bolist Vännäs är en del av Bolistkedjan, som erbjuder ett omfattande utbud av bygg- och järnhandelsprodukter.
  2. Belägen i Västerbottens län, är butiken en central punkt för hemmafixare och professionella hantverkare i Vännäs.
  3. Butiken kombinerar personlig service med en stark lokal förankring, vilket gör den till en uppskattad resurs i samhället.
  4. Kunder kan förvänta sig att hitta allt de behöver för att förbättra sitt hem eller sin trädgård.
  5. Bolist Vännäs står ut med sin lokala expertis och förmågan att erbjuda inspiration och rådgivning.

Personal och Utbildning

Personalen hos Bolist Vännäs är dess hjärta och själ. De ser till att alla anställda genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom bygg och renovering. Detta säkerställer att de kan ge professionell rådgivning och att de alltid är redo att hjälpa kunder med deras projekt.
Bolist Vännäs erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för lokala hantverkare och DIY-entusiaster.

Evenemang och Kurser

Bolist Vännäs arrangerar regelbundet evenemang och kurser för att engagera och utbilda kunder. Från DIY-workshops till produktdemonstrationer, finns det alltid något på gång som kan inspirera och informera. Dessa tillfällen erbjuder inte bara värdefull kunskap utan också en chans för kunderna att komma samman och dela erfarenheter.

Sammanfattning

Bolist Vännäs står ut som en pålitlig partner för alla bygg- och trädgårdsprojekt. Med ett starkt fokus på kundservice, expertis, och lokalt engagemang, är de en värdefull tillgång för Vännäsborna. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk nybörjare, har Bolist Vännäs verktygen, produkterna och kunskapen du behöver för att lyckas med dina projekt.

Majbritt Jansson

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.

Visa alla inlägg av Majbritt Jansson →