Posted in

Synas i massorna med profilprodukter

I dag finns det många företag som konkurrerar om kundernas uppmärksamhet. För att synas är det viktigt med effektiv marknadsföring. Profilreklam erbjuder företagen möjligheten att använda profilprodukter som ett komplement till sin marknadsföring. Genom att ge ut produkter som kläder, väskor och pennor med företagets logga når man ut till många människor på ett enkelt sätt.

Brett sortiment för alla behov

På Profilfabrikens hemsida hittar man ett stort urval av olika produkter som går att trycka eller embossera med företagets design. Det finns klassiska alternativ som klistermärken, pennor och vykort men även mer moderna produkter som kepsar, solglasögon och powerbanks. För större evenemang eller konferenser passar muggar, väskor och tröjor. Sortimentet täcker alla behov och prisklasser.

Enkelt att konfigurera och beställa

Genom Profilfabrikens automatiserade system går det blixtsnabbt att konfigurera och beställa önskade profilprodukter. Man laddar enkelt upp logga, bild eller design som sedan trycks eller präglas på valda produkter. Efter godkännande beräknas priset och leveranstiden automatiskt. Betalning sker säkert online och produkterna skickas i färdiga paket direkt till mottagaren.

Sprid profilen långt och brett

När produkterna väl når mottagarna fungerar de som mobila reklamskyltar för företaget. Genom att ge ut profilprodukter når man en bred målgrupp på ett enkelt och effektivt sätt. Mottagarna kommer att använda produkterna i sin vardag och på så sätt exponera företagets logga och budskap långt utöver den direkta kontakten. Det gör profilreklam till ett perfekt komplement till annan marknadsföring.

Bygg varumärke och image

Genom att använda sig av kvalitativa profilprodukter får företaget ett modernt och professionellt intryck. Samtidigt byggs det starka associationer till varumärket när mottagarna bär eller använder produkterna. På sikt leder det till ökad igenkänning och förtroende för företaget. Profilfabrikens stora utbud och enkla system gör det till en effektiv väg att sprida budskap och bygga varumärke.