22 oktober, 2024
Applion Nordic AB är en innovativ aktör inom IT-branschen, fokuserad på att leverera skräddarsydda lösningar och tjänster.

Applion nordic AB

Applion Nordic AB – Företagsöversikt

Applion Nordic AB är ett företag som grundades år 2003 och är registrerat i Stockholm. Företaget har en lång historia av att verka inom IT-sektorn och erbjuder en rad olika tjänster och produkter.

Med en stadig närvaro på marknaden har Applion Nordic AB etablerat sig som en pålitlig aktör inom sin bransch.

Applion Nordic AB – Tjänster och Produkter

  • Tjänster
    • Konsulttjänster inom IT
    • Systemutveckling och integration
    • IT-infrastrukturtjänster
  • Produkter
    • Mjukvarulösningar
    • Applikationsutveckling
    • Support och underhåll

Här är en fakta tabell om Applion Nordic AB baserad på tillgänglig information:

Kategori Information
Företagsnamn Applion Nordic AB
Organisationsnummer 556644-1787
Verksamhet Utveckling och förvaltning av kommunikationslösningar
Grundat 2003-05-15
Huvudkontor Box 386, 111 73 Stockholm
Bolagsform Aktiebolag
Branschfokus Telefoni, reklam, webb och internet
Tjänster Kommunikationslösningar för företag och privatpersoner
Specialisering Avancerade och användarvänliga kommunikationstjänster
F-skatt Registrerad
Moms Registrerad (SE556644178701)
Verksamhetsbeskrivning Utveckling och förvaltning av kommunikationslösningar med fokus på Internet och mobila tjänster

Denna tabell ger en översikt över Applion Nordic AB baserat på den information som är offentligt tillgänglig. Observera att vissa uppgifter kan ha ändrats sedan den senaste uppdateringen av källorna.

Applion Nordic AB är ett svenskt företag som specialiserar sig på utveckling och förvaltning av kommunikationslösningar, med särskilt fokus på internet och mobila tjänster. Här är en faktaspäckad sammanfattning om företaget:

  1. Företaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

  2. Applion Nordic AB är verksamt inom telekommunikationsbranschen, med fokus på avancerade och användarvänliga kommunikationstjänster.

  3. Deras verksamhet inkluderar utveckling och hantering av kommunikationslösningar med tonvikt på internet och mobila tjänster.

  4. Företaget erbjuder molnbaserade telefonisystem, särskilt anpassade för hälsovårdssektorn. Ett exempel på detta är deras samarbete med Voice Integration Nordic AB, där de tillhandahåller hostingtjänster.

  5. Applion Nordic AB har etablerat sig som en pålitlig leverantör av IT-lösningar, och erbjuder expertis och tillförlitliga tjänster inom sitt område.

  6. Företaget är registrerat för F-skatt och moms i Sverige, vilket indikerar att de bedriver aktiv affärsverksamhet i landet.

  7. Deras tjänster omfattar inte bara utveckling av kommunikationslösningar, utan även förvaltning och support av dessa system.

  8. Applion Nordic AB har varit involverat i projekt relaterade till hälsovårdssektorn, vilket tyder på att de har specialiserad kunskap inom detta område.

Sammanfattningsvis är Applion Nordic AB ett etablerat företag inom telekommunikationsbranschen med fokus på att leverera innovativa och skräddarsydda kommunikationslösningar, särskilt inom områden som kräver säker och effektiv informationshantering, som exempelvis hälsovårdssektorn.

Ekonomisk Utveckling

Enligt de senaste tillgängliga nyckeltalen från 2023 omsatte Applion Nordic AB 3 235 tusen kronor. Trots en positiv omsättning redovisade företaget ett resultat efter finansnetto på -5 tusen kronor och ett årets resultat som också uppgick till -5 tusen kronor. Dessa siffror ger en indikation på företagets ekonomiska prestation under det senaste året.

Finansiell Status

Med en summa tillgångar som uppgår till 3 003 tusen kronor, visar Applion Nordic AB en solid finansiell ställning. Detta kan ses som en indikator på företagets förmåga att hantera sina ekonomiska åtaganden och investera i framtida tillväxt och utveckling.

Registreringsinformation

Applion Nordic AB är ett aktiebolag som är registrerat för F-skatt och är även registrerat i Momsregistret. Detta bekräftar att företaget uppfyller de lagstadgade kraven för att bedriva verksamhet i Sverige och är i stånd att hantera momsrelaterade transaktioner.Applion Nordic AB är en innovativ teknikpartner som erbjuder skräddarsydda IT-lösningar för att främja digital tillväxt.

Kontakt och Adressuppgifter

Företagets utdelningsadress är MAILBOX 386, belägen i hjärtat av Stockholm. Denna centrala placering underlättar tillgängligheten och kommunikationen med kunder och affärspartners. Applion Nordic AB har sitt säte i Stockholms län, vilket är en region känd för sin dynamiska affärsmiljö.

Bolagsvärdering och Tjänster

Applion Nordic AB erbjuder bolagsvärderingstjänster som är anpassade för aktiebolag med behov av att få en indikativ värdering. Detta kan vara relevant i situationer som vid upptagande av nya aktieägare eller när företagets värde ska presenteras för styrelsen. Värderingen baseras på historisk data och är en maskinell analys som inte påverkas av subjektiva antaganden.

Styrelse och Ledning

Företagets styrelse spelar en central roll i att styra verksamheten mot framgång och tillväxt. Information om styrelsens sammansättning och ledningsgrupp är tillgänglig för allmänheten, vilket bidrar till transparens och förtroende för företaget.

Årsredovisning och Nyckeltal

För den som är intresserad av mer detaljerad information erbjuder Applion Nordic AB möjligheten att ladda ner årsredovisningen. Detta dokument innehåller en djupgående analys av företagets ekonomiska resultat, inklusive en detaljerad redogörelse för nyckeltal och finansiell utveckling.

Applion Nordic AB står som en stabil aktör i IT-branschen med en omfattande historik och en påvisad ekonomisk hållbarhet. Med en tydlig närvaro i Stockholm och en omfattande tjänsteportfölj, inklusive bolagsvärdering, fortsätter företaget att vara relevant för sina kunder och intressenter. Genom att upprätthålla en öppen kommunikation och tillhandahålla värdefull information som årsredovisningar och nyckeltal, stärker Applion Nordic AB sitt förtroende och sin position på marknaden.

Applion Nordic AB – En Komplett Guide

Grundat: 2003
Huvudkontor: Stockholm, Sverige
Organisationsnummer: 556644-1787
Bolagsform: Aktiebolag
Bransch: Telekommunikation och IT-lösningar

Applion Nordic AB har varit en aktör inom telekommunikation och IT-lösningar sedan 2003 och erbjuder avancerade kommunikationstjänster och tekniska lösningar anpassade för både företag och privatpersoner. Med huvudkontor i Stockholm och fokus på innovation, har företaget blivit en nischleverantör inom flera nyckelområden.

Affärsverksamhet

Applion Nordic AB är specialiserat på utveckling och förvaltning av kommunikationslösningar med särskilt fokus på internet- och mobila tjänster. Företagets målgrupper inkluderar både företag och privatpersoner, vilket gör dem till en flexibel leverantör inom flera branscher.

Huvudfokus

Företagets kärnverksamhet ligger i att tillhandahålla moderna och säkra kommunikationslösningar, med specifika tjänster inom telefoni, reklam, webbutveckling och internetbaserade tjänster.

Specialisering och Nyckelområden

  • Telefoni: Applion erbjuder molnbaserade telefonisystem skräddarsydda för olika sektorer, särskilt hälsovårdssektorn.
  • Reklam: De erbjuder anpassade reklam- och marknadsföringslösningar för företag.
  • Webb och Internet: Företaget har stark kompetens inom webbutveckling och internetbaserade tjänster, där deras tekniska expertis är särskilt framträdande.

Produkter och Tjänster

Applion Nordic AB erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, med fokus på att skapa flexibla och säkra lösningar för sina kunder.

Molnbaserade Telefonisystem

Applion Nordic AB är ett svenskt företag specialiserat på IT-lösningar och digital innovation.

En av företagets främsta produkter är deras molnbaserade telefonisystem, som är särskilt anpassade för hälsovårdssektorn där säker och pålitlig kommunikation är avgörande. I samarbete med Voice Integration Nordic AB tillhandahåller Applion hosting-tjänster för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och tillgänglighet.

Kommunikationslösningar för Företag

Applion utvecklar skräddarsydda kommunikationslösningar för företag av alla storlekar, vilket inkluderar telefoni, internet och mobilapplikationer. Deras tjänster är utformade för att effektivisera interna och externa kommunikationsprocesser.

Webbutveckling och Internetbaserade Tjänster

Företaget har även en stark kompetens inom webbutveckling och internetlösningar, vilket gör dem till en värdefull partner för företag som behöver förbättra sin digitala närvaro och verksamhet.

Mobilapplikationer och Tjänster

Utveckling av mobilapplikationer är ett annat viktigt område för Applion, som erbjuder lösningar som förbättrar användarupplevelsen och underlättar affärskommunikation på mobila plattformar.

Reklamlösningar

Applion erbjuder skräddarsydda reklam- och marknadsföringstjänster som hjälper företag att nå ut till sina kunder genom digitala kanaler, med fokus på effektivitet och målgruppsanpassade kampanjer.

Teknisk Expertis

Applion Nordic AB har byggt upp en omfattande teknisk expertis inom flera områden, vilket gör dem till en pålitlig partner för företag som behöver robusta kommunikations- och IT-lösningar.

Avancerade Kommunikationsteknologier

Företaget arbetar med den senaste tekniken inom kommunikationslösningar, vilket inkluderar både internet- och molnbaserade tjänster.

Molnbaserade Lösningar

Applion har ett starkt fokus på molnbaserade lösningar, där de erbjuder både hosting och integrering av avancerade system, med en särskild inriktning på säker kommunikation för hälsovårdssektorn.

Integrering av Telefonisystem

En av Applions spetskompetenser är integrering av telefonisystem, där de erbjuder helhetslösningar som säkerställer smidig och pålitlig kommunikation.

Applion Nordic AB är verksamt inom telekommunikationsbranschen
Applion Nordic AB är verksamt inom telekommunikationsbranschen

Mobilapplikationsutveckling

Applion utvecklar mobilapplikationer som förbättrar användarupplevelsen och effektiviserar affärskommunikation.

Webbdesign och -utveckling

Deras tjänster inom webbdesign och utveckling täcker allt från enkel hemsideutveckling till mer komplexa internetlösningar för företag.

Branschfokus

Hälsovårdssektorn

Applion har en stark närvaro inom hälsovårdssektorn, där de erbjuder skräddarsydda lösningar för säker kommunikation och hantering av känslig patientinformation.

Företagskommunikation

Företaget tillhandahåller även avancerade kommunikationslösningar för företag, inklusive telefoni, internet och mobilapplikationer.

Digital Marknadsföring

Applion erbjuder reklam- och marknadsföringstjänster som är anpassade för den digitala världen, med fokus på att hjälpa företag att nå sina kunder på ett effektivt och engagerande sätt.

Kundservice och Support

Applion Nordic AB lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativ kundservice och support. Deras dedikerade supportteam hjälper kunder med förvaltning av implementerade system, teknisk support och utbildning för nya användare.

Teknisk Support

Kunderna har tillgång till teknisk support genom flera kanaler, inklusive telefon och e-post, för att säkerställa att de får den hjälp de behöver när de behöver den.

Utbildning och Onboarding

Applion erbjuder utbildning och onboarding-program för att säkerställa att nya användare snabbt och enkelt kan komma igång med deras produkter och tjänster.

Företagskultur och Värderingar

Applion Nordic AB har en stark företagskultur där innovation och användarvänlighet står i fokus. Deras engagemang för datasäkerhet och integritet är också en central del av deras värderingar, och de arbetar ständigt för att sätta kunden i centrum.

Marknadsposition

Applion är en etablerad aktör inom svensk telekommunikation, med en stark nisch inom hälsovårdssektorn. Företaget har också en växande närvaro inom företagskommunikation, där de erbjuder avancerade och anpassade lösningar för företag av alla storlekar.

Framtidsutsikter och Trender

Applion ser en ljus framtid, med ökande efterfrågan på molnbaserade lösningar och säkra kommunikationssystem. Företaget har också potential att expandera internationellt, särskilt inom sektorer där behovet av säker kommunikation och dataskydd är stort.

Samarbeten och Partnerskap

Applion samarbetar nära med Voice Integration Nordic AB för att erbjuda hosting-tjänster. De har också identifierat potentiella samarbeten inom hälsovårdssektorn, där deras expertis inom säker kommunikation och datasäkerhet kan komma till stor nytta.

Finansiell Information

  • Omsättning 2023: 3 235 KSEK
  • Resultat 2023: -5 KSEK
  • Omsättningstillväxt: 5,5%
  • Antal anställda: 5

Företaget har upplevt en stabil omsättningstillväxt på 5,5%, även om resultatet för 2023 var något negativt.

Utmaningar och Möjligheter

Utmaningar

Telekombranschen är i snabb förändring, med teknologisk utveckling och ökande cybersäkerhetshot som några av de största utmaningarna. Applion måste fortsätta att ligga i framkant för att möta dessa förändringar.

Möjligheter

Det växande behovet av säkra och integrerade kommunikationslösningar ger Applion stora möjligheter att expandera, både inom Sverige och internationellt. Deras fokus på molnbaserade och mobila lösningar positionerar dem väl för framtida tillväxt.

Kontaktinformation

Applion Nordic AB är redo att hjälpa företag och privatpersoner med sina kommunikationsbehov, och deras expertis och dedikerade team gör dem till en stark partner inom telekom och IT-lösningar.

Majbritt Jansson

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.

Visa alla inlägg av Majbritt Jansson →