Posted in

Merch sweden AB

Merch Sweden AB specialiserar sig på skräddarsydd reklamprodukter och profilkläder för företag som vill stärka sitt varumärke.

Översikt av Merchsweden AB

Merchsweden AB är ett företag som har blivit en aktör på den svenska marknaden. Med registreringsår 2018, har företaget etablerat sig i Västerås, Västmanlands län.

Som ett aktiebolag har Merchsweden AB en struktur som möjliggör anpassning och tillväxt inom sin nisch.

Företaget är registrerat för F-Skatt och är även registrerat i Momsregistret, vilket understryker dess professionella status i näringslivet.

 • Grundläggande information
  • Organisationsnummer: 559171-5999
  • Bolagsform: Aktiebolag
  • Registreringsår: 2018
 • Plats och juridisk status
  • Stad: Västerås
  • Län: Västmanlands län
  • F-Skatt: Registrerad
  • Momsregistrering: Registrerad
 • Kontaktuppgifter
  • Officiell webbplats: https://www.allabolag.se/5591715999/merchsweden-ab
Företagsinformation Detaljer
Organisationsnummer 559171-5999
Bolagsform Aktiebolag
Registreringsår 2018
Stad Västerås
Län Västmanlands län
F-Skatt Registrerad
Momsregistrering Registrerad
Webbplats Merchsweden AB:s Profil

Styrelse och Ledning

Fredrik Johan Albert Rinaldo innehar rollen som VD och Kurth Stefan Rinaldo fungerar som vice VD. Deras ledarskap styr företagets riktning och strategiska beslut. Styrelsen spelar en avgörande roll för företagets framgång och ansvarar för att övervaka och vägleda företagets övergripande verksamhet.

Ekonomiska Nyckeltal för 2022

En viktig aspekt av företagsanalys är att titta på de ekonomiska nyckeltalen. För 2022 rapporterade Merchsweden AB en omsättning på 22 124 tkr och ett resultat efter finansnetto på 616 tkr. Dessa siffror ger insikt i företagets ekonomiska hälsa och dess förmåga att generera vinst. Årets resultat landade på 364 tkr och summan av tillgångarna uppgick till 4 242 tkr, vilket ger en bild av företagets storlek och tillgångsstruktur.

Adress och Kontaktuppgifter

För de som önskar ta kontakt med Merchsweden AB är företagets besöksadress PISTOLGATAN 17, 724 65 Västerås. Detta kan vara relevant för kunder, leverantörer eller andra intressenter som behöver besöka företaget eller skicka post.
Merch Sweden AB specialiserar sig på skräddarsydd reklamprodukter som förstärker varumärkens närvaro.

Bolagsvärdering och Ekonomisk Analys

Företagsvärdering är en komplex process som kräver noggrann analys. Merchsweden AB erbjuder en bolagsvärderingstjänst som ger ett indikativt aktievärde baserat på historisk prestation. Det är en värdefull tjänst för situationer där man behöver följa bolagets värdeutveckling, ta in nya aktieägare, eller presentera värdet för styrelse och andra intressenter. Denna värdering är maskinell och opåverkad av analytikers antaganden, vilket ger en objektiv syn på företagets värde.
Denna artikel är även relevant för ämnet Lowell Sverige AB.

Tjänster och Produkter

Även om specifik information om tjänster och produkter inte framgår direkt, kan man anta att Merchsweden AB är involverat i produktion och distribution av merchandise. Detta kan inkludera allt från kläder till andra varumärkesföremål som används för marknadsföring och försäljning.

Utveckling och Framtidsutsikter

Med tanke på företagets relativt korta historia sedan 2018 och dess ekonomiska utveckling, kan man förvänta sig att Merchsweden AB har en plan för framtida tillväxt och expansion. Att hålla ett öga på företagets framtidsprognoser och strategiska rörelser kan ge insikt i dess potential och riktning på den svenska marknaden.

Slutsats och Sammanfattning

Merchsweden AB står som ett exempel på ett modernt aktiebolag som har etablerat sig på marknaden med en tydlig affärsidé. Genom att analysera dess ekonomiska nyckeltal, ledning och tjänster, kan intressenter få en djupare förståelse för företaget. Med en stark ledning och en solid ekonomisk grund, ser framtiden lovande ut för detta företag.
Här finns en artikel på samma tema: Leaddesk solution AB.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.