Posted in

Arvika fastighets AB

Arvika Fastighets AB förvaltar och utvecklar fastigheter för att stärka Arvikas boende- och näringsliv.

Om Arvika Fastighets AB

Arvika Fastighets AB är ett etablerat företag som har varit verksamt sedan 1941. Med sitt säte i Arvika, Värmlands län, har bolaget en lång historia av att förvalta och utveckla fastigheter.

Under ledning av VD Per Johan Micael Engstig och extern vice VD Sven Inge Eriksson, har företaget blivit en viktig aktör i regionens fastighetsmarknad.

Arvika Fastighets AB:s Verksamhetsområden

 • Förvaltning
  • Skötsel och underhåll av fastigheter
  • Uthyrning av bostäder och lokaler
 • Utveckling
  • Projektutveckling av nya bostadsområden
  • Renovering av befintliga fastigheter
 • Samhällsengagemang
  • Initiativ för hållbar stadsutveckling
  • Stöd till lokala evenemang och föreningar

Fakta om Arvika Fastighets AB

Grundat 1941
Säte Arvika, Värmlands län
VD Per Johan Micael Engstig
Extern vice VD Sven Inge Eriksson
Verksamhetsområden Förvaltning, Utveckling, Samhällsengagemang
Webbplats Arvika Fastighets AB på allabolag.se

Ekonomisk Översikt

För år 2022 rapporterade Arvika Fastighets AB en omsättning på 418 284 tusen kronor och ett resultat efter finansiella poster på 37 229 tusen kronor. Årets resultat landade på 30 980 tusen kronor, vilket visar på företagets ekonomiska stabilitet. Med summa tillgångar på 2 182 643 tusen kronor står det klart att Arvika Fastighets AB är en stark aktör på fastighetsmarknaden.

Fastighetsportföljen

Arvika Fastighets AB äger och förvaltar en diversifierad fastighetsportfölj som inkluderar både bostads- och kommersiella fastigheter. Genom att kontinuerligt investera i sina fastigheter och förbättra dess standard, säkerställer företaget att de kan erbjuda attraktiva och moderna lokaler för både privatpersoner och företag.

Tjänster och Erbjudanden

Förutom fastighetsförvaltning erbjuder Arvika Fastighets AB tjänster som fastighetsutveckling och projektledning. Deras expertis inom området gör dem till en pålitlig partner för både nuvarande och framtida fastighetsprojekt.

Organisation och Ledning

Med en erfaren ledningsgrupp vid rodret, säkerställer Arvika Fastighets AB att företaget drivs med en vision om långsiktig tillväxt och hållbarhet. Företagets ledning är känd för sitt engagemang för kvalitet och service, vilket avspeglas i deras starka rykte på marknaden.
Läs mer om PS auction AB här.

Kontakt och Plats

Arvika Fastighets AB har sitt kontor på Östra Esplanaden 5 i Arvika. För de som önskar komma i kontakt med företaget kan de nås via telefonnummer 0570-816 00. Deras centrala läge gör dem lättillgängliga för kunder och samarbetspartners.
Arvika Fastighets AB förvaltar och utvecklar bostäder och lokaler för att stärka Arvikas tillväxt.

Ekonomisk Utveckling och Framtidsutsikter

Under de senaste åren har Arvika Fastighets AB visat på en positiv ekonomisk utveckling med en stadig ökning av både omsättning och resultat. Detta indikerar att företaget har goda förutsättningar för fortsatt tillväxt och framgång på fastighetsmarknaden.
För mer mer information besök ##domain##.

Hållbarhet och Samhällsansvar

I linje med moderna värderingar arbetar Arvika Fastighets AB aktivt med frågor som rör hållbarhet och samhällsansvar. Genom att integrera miljövänliga lösningar och bidra till samhällets utveckling, visar de att de inte bara är en fastighetsaktör, utan också en ansvarsfull samhällsbyggare.

Avslutande Tankar

Arvika Fastighets AB står som ett exempel på ett företag som med sin långa historia och starka marknadsposition fortsätter att utvecklas och bidra till Arvikas och områdets tillväxt. Med en solid ekonomisk grund och en framåtblickande ledning, är Arvika Fastighets AB väl rustat för framtiden.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.