Posted in

Riddermark bil AB

Riddermark Bil AB erbjuder ett brett utbud av kvalitetssäkrade begagnade bilar med fokus på kundnöjdhet och hållbarhet.

Bolagsöversikt – Riddermark Bil AB

Riddermark Bil AB är ett företag som har gjort sig ett namn inom bilförsäljningsindustrin. Grundat 2008, har företaget etablerat sig med en stark närvaro i Bromma, Stockholm.

Med fokus på kundservice och ett brett utbud av fordon, har de blivit en pålitlig aktör för bilköpare.

VD för företaget är Karl Alexander Riddermark, som leder en verksamhet med en omsättning på imponerande 7 586 737 tusen kronor under 2022.

 • Grundläggande fakta
  • Grundat: 2008
  • Plats: Bromma, Stockholm
 • Verksamhet
  • Branche: Bilförsäljning
  • Fokus: Kundservice och fordonssortiment
 • Ledning
  • VD: Karl Alexander Riddermark
 • Ekonomi
  • Omsättning 2022: 7 586 737 tusen kronor
År Omsättning (tusen SEK) Anställda
2022 7 586 737 Data ej tillgänglig
2021 Data ej tillgänglig Data ej tillgänglig
2020 Data ej tillgänglig Data ej tillgänglig

Ekonomisk Utveckling

Den ekonomiska utvecklingen hos Riddermark Bil AB har varit positiv över de senaste åren. Med en omsättning på nästan 7,6 miljoner kronor under 2022, visar företaget en stark finansiell ställning. Resultatet efter finansnetto landade på 370 665 tusen kronor, och årets resultat uppgick till 222 089 tusen kronor, vilket indikerar en sund och växande verksamhet.

Finansiella Nyckeltal

Nyckeltalen för Riddermark Bil AB för år 2022 ger en detaljerad inblick i företagets ekonomiska hälsa. Med en summa tillgångar på 1 172 989 tusen kronor, har företaget en robust ekonomisk bas att fortsätta sin expansion och investeringar i bilbranschen. Dessa siffror är en indikation på företagets förmåga att generera vinst och hantera sina resurser effektivt.
För mer mer information besök ##domain##.

Registreringsinformation

Riddermark Bil AB är ett aktiebolag som är både momsregistrerat och har en aktiv F-skatt. Denna information är viktig för kunder och affärspartners som vill ingå i transaktioner med företaget, då det visar på en formell och ansvarsfull affärsstruktur.

Kontakt och Adress

För de som önskar komma i kontakt med Riddermark Bil AB, är företagets huvudkontor beläget på Gustavslundsvägen 18, 4tr i Bromma. De kan nås via telefonnummer 08-572 141 00, vilket gör det enkelt för kunder och intressenter att ställa frågor eller boka möten.

Styrelse och Ledning

En stark och erfaren styrelse är kritisk för varje företags framgång. Riddermark Bil AB:s styrelse består av individer med omfattande erfarenhet inom bilbranschen och företagsledning, vilket säkerställer att företaget drivs med expertis och strategiskt tänkande.
Riddermark Bil AB erbjuder ett brett urval av begagnade bilar, med fokus på kvalitet och god kundservice.

Framtidsutsikter

Med en stabil ekonomisk grund och en ledning som är engagerad i företagets tillväxt, ser framtiden ljus ut för Riddermark Bil AB. Företagets fokus på kundnöjdhet och förmågan att anpassa sig till marknadens förändringar är avgörande faktorer som kommer att bidra till dess fortsatta framgång.

Sammanfattning

Riddermark Bil AB står som en stark aktör i bilförsäljningsbranschen med en imponerande ekonomisk prestation och en solid ledningsstruktur. Med sitt huvudkontor i Stockholm och en ledning dedikerad till företagets tillväxt, är Riddermark Bil AB väl positionerat för att fortsätta sin framgångsrika resa inom bilhandeln.
Läs mer om Sunroof Sverige AB här.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.