Posted in

Björks bil AB

Björks Bil AB erbjuder ett brett utbud av pålitliga fordon och expertservice för en problemfri körupplevelse.

Översikt av Björks Bil AB

Björks Bil AB är ett aktiebolag som grundades 2019 och är baserat i Borås, Västra Götalands län. Företaget har sedan starten etablerat sig som en aktör inom bilförsäljningsbranschen.

Med en tydlig adress på Hultagatan 23, är de lättillgängliga för sina kunder.Björks Bil AB är registrerat för F-skatt och är även momsregistrerat, vilket understryker deras professionella status i näringslivet.

  • Företagsinformation
    • Grundat: 2019
    • Plats: Borås, Västra Götalands län
    • Adress: Hultagatan 23
    • Registrering: F-skatt och momsregistrerat
Företagsnamn Grundat Plats Adress Registrering
Björks Bil AB 2019 Borås, Västra Götalands län Hultagatan 23 F-skatt, Momsregistrerat

Ekonomisk Utveckling

En titt på företagets ekonomi visar att Björks Bil AB hade en omsättning182 946 tusen kronor under 2022. Resultatet efter finansiella poster var 5 630 tusen kronor och årets resultat landade på 3 335 tusen kronor. Dessa siffror indikerar en stabil ekonomisk hälsa och en förmåga att generera vinst i sin verksamhet.

Styrelse och Kontaktuppgifter

Den som önskar komma i kontakt med Björks Bil AB kan göra det via det angivna telefonnumret 076-0364040. För mer personlig service är besökare välkomna till företagets fysiska lokaler på Hultagatan 23. Styrelsens sammansättning och andra officiella uppgifter kan hittas i företagets registreringsdokument och är tillgängliga för allmänheten.

Bokslut och Nyckeltal

Det är viktigt att notera att inte alla bokslut avser 12 månader. Exempelvis var bokslutet för 2019 endast för en period om 9 månader. Trots detta ger företagets nyckeltal en god indikation på verksamhetens ekonomiska trend och kan vara till hjälp för intressenter som önskar analysera företagets prestationer över tid.Björks Bil AB erbjuder ett brett sortiment av pålitliga fordon och expertservice för en smidig och trygg bilupplevelse.

Företagsvärdering och Riskklass

Björks Bil AB kan genomgå en företagsvärdering baserat på historiska prestationer och branschstandarder. Denna värdering är särskilt användbar för situationer där en indikativ värdering av aktierna behövs, exempelvis vid införande av nya aktieägare eller för styrelsens behov. Företaget är riskklassat av UC, vilket ger en ytterligare dimension av förtroende och säkerhet för potentiella investerare och samarbetspartners. Denna artikel är även relevant för ämnet Stena recycling AB.

Erhållna Tjänster från allabolag.se

allabolag.se kan intresserade parter ladda ner årsredovisningar och få tillgång till fördjupad information om Björks Bil AB. Tjänster såsom bolagsvärdering och koncernvärdering är också tillgängliga för att få en mer detaljerad ekonomisk bild av företaget. Dessa tjänster kan vara avgörande för att fatta välgrundade beslut kring investeringar och samarbeten. Här finns en liknande artikel på samma tema: Vattenfall eldistribution AB.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis representerar Björks Bil AB en stabil aktör inom bilförsäljningsbranschen med en solid ekonomisk grund. Företagets nyckeltal och tillväxt över de senaste åren visar på en positiv trend och potential för framtida utveckling. Med en transparent styrelse och tillgängliga kontaktuppgifter, framstår de som en pålitlig partner för både kunder och affärsrelationer. Informationen tillhandahållen av allabolag.se ger en grundlig insikt i företagets verksamhet och ekonomiska ställning.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.