Posted in

Apcoa parking Sverige AB

Apcoa Parking Sverige AB erbjuder flexibla parkeringslösningar i hela Sverige, förbättrar tillgänglighet och service för bilister.

Bolagsöversikt – APCOA Parking Sverige AB

APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom parkeringsbranschen i Sverige. Med en historia som sträcker sig tillbaka till registreringsåret 1991, har företaget etablerat sig som en viktig del av den svenska infrastrukturen.

Företaget erbjuder en rad tjänster som inkluderar allt från parkeringsövervakning till innovativa parkeringslösningar.

VD Bo Urban Alexis Liliequist leder företaget, som har sitt säte i Stockholm och är en del av en större, internationell koncern.

Tjänster och Lösningar

 • Parkeringsövervakning
  • Övervakning av parkeringsregler
  • Utsättning av parkeringsböter
 • Innovativa parkeringslösningar
  • Digitala parkeringstillstånd
  • App-baserade betalningsmetoder
 • Infrastrukturutveckling
  • Planering och utveckling av parkeringsanläggningar
  • Integration med kollektivtrafik

Företagsfakta

Faktum Information
Namn APCOA Parking Sverige AB
Registreringsår 1991
VD Bo Urban Alexis Liliequist
Huvudkontor Stockholm, Sverige
Bransch Parkeringsbranschen
Webbplats www.allabolag.se/5564397478/apcoa-parking-sverige-ab

Ekonomisk Utveckling

Den ekonomiska utvecklingen för APCOA Parking Sverige AB har varit positiv över de senaste åren. Enligt de senaste tillgängliga nyckeltalen från december 2022, rapporterade företaget en omsättning på 703 116 tusen kronor och ett resultat efter finansnetto på 44 607 tusen kronor. Årets resultat landade på imponerande 40 510 tusen kronor, vilket visar på företagets stabilitet och framgång på marknaden.

Tjänster och Lösningar

APCOA Parking Sverige AB erbjuder ett brett utbud av parkeringstjänster som inkluderar lång- och korttidsparkering, parkeringsövervakning och biljettsystem. Företaget är också känt för att implementera tekniska innovationer som mobilappar för enklare betalning och navigation i parkeringsanläggningar. Dessa tjänster riktar sig till både privatpersoner och företagskunder.
Apcoa Parking Sverige AB erbjuder mångsidiga parkeringslösningar i hela Sverige, med fokus på kundvänlighet och digital innovation.

Plats och Kontakt

Huvudkontoret för APCOA Parking Sverige AB är beläget på Årstaängsvägen 21 i Stockholm. För dem som önskar komma i kontakt med företaget kan de nås via telefonnummer 0855630670. Denna centrala placering i huvudstaden gör det enkelt för kunder och samarbetspartners att besöka företaget för möten och affärsdiskussioner.

Styrelse och Ledning

Styrelsen för APCOA Parking Sverige AB består av erfarna ledamöter som tillsammans bidrar till företagets strategiska riktning och tillväxt. Med en stark ledning i spetsen, säkerställer företaget att de håller sig framåt i branschutvecklingen och upprätthåller en hög standard på sina tjänster.

APCOA i Sverige

APCOA Parking Sverige AB är en del av en större europeisk koncern, APCOA PARKING Group, som verkar i flera länder. I Sverige har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör av parkeringslösningar och bidrar till att underlätta vardagen för tusentals bilister varje dag. Företagets närvaro i Sverige är ett exempel på dess förmåga att anpassa sig till lokala marknadsförhållanden samtidigt som man drar nytta av erfarenheter från den internationella marknaden.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Boets bildemontering AB.

Framtidsutsikter

Med en stadigt växande urbana befolkning och ökad efterfrågan på smarta parkeringslösningar, ser framtiden ljus ut för APCOA Parking Sverige AB. Företaget fortsätter att investera i ny teknik och tjänster för att ytterligare förbättra kundupplevelsen och effektivisera parkeringshanteringen i Sverige.
För mer mer information besök ##domain##.

Hållbarhet och Ansvar

I takt med ökad medvetenhet om miljöfrågor, arbetar APCOA Parking Sverige AB aktivt med hållbarhetsinitiativ. Dessa initiativ inkluderar bland annat att minska koldioxidutsläppen från deras anläggningar och att erbjuda elbilsladdning för att främja användningen av eldrivna fordon. Företaget tar sitt ansvar för en hållbar framtid på allvar och strävar efter att vara en del av lösningen på miljöutmaningarna.

Sammanfattning

APCOA Parking Sverige AB är ett företag som har visat på stark tillväxt och framgång inom parkeringsindustrin. Med en solid ekonomisk grund, innovativa lösningar och ett starkt fokus på kundservice och hållbarhet, är företaget väl positionerat för att fortsätta sin expansion och framgång i Sverige. Oavsett om du är en privat bilägare eller en företagskund, erbjuder APCOA Parking lösningar som underlättar din parkeringserfarenhet.

Ingrid Björk är en erfaren skribent inom pressreleaser och artikelmarknadsföring. Med sin skarpa penna och kreativa tänkande hjälper hon företag att kommunicera effektivt och nå ut till sina målgrupper. Ingrid har en gedigen erfarenhet av att utforma innehåll som inte bara informerar utan också engagerar och inspirerar läsarna. Hon är en mästare på att förmedla budskap på ett klart och övertygande sätt.