Posted in

PE teknik & arkitektur AB

PE Teknik & Arkitektur AB levererar innovativa lösningar inom byggdesign, förenande funktionell estetik med hållbar teknik.

PE Teknik & Arkitektur AB – Företagsinformation

PE Teknik & Arkitektur AB är ett företag som har specialiserat sig på att erbjuda tjänster inom teknik och arkitektur. Med en stark position på marknaden har företaget en omsättning som för år 2022 uppgår till 927 269 tusen kronor.

Trots en utmanande ekonomisk miljö visade företaget ett resultat efter finansnetto på 3 131 tusen kronor.Det totala årets resultat landade dock på -21 477 tusen kronor, vilket indikerar på vissa ekonomiska utmaningar under det gångna året.

  • Omsättning: 927 269 tusen kronor
  • Resultat efter finansnetto: 3 131 tusen kronor
  • Årets resultat: -21 477 tusen kronor
År Omsättning (tusen kr) Resultat efter finansnetto (tusen kr) Årets resultat (tusen kr)
2022 927 269 3 131 -21 477

Styrelse och Ledning

Den nuvarande VD för PE Teknik & Arkitektur AB är Karin Liselotte Haglind, som tillsammans med företagets styrelse styr verksamhetens riktning. Företaget har en styrelseordförande som ansvarar för att övervaka och vägleda företagets strategiska beslut. Starkt ledarskap är avgörande för att navigera i ett landskap av tekniska innovationer och arkitektoniska utmaningar.

Ekonomisk Status

En djupare titt på företagets ekonomi visar att summan av tillgångar uppgår till 458 084 tusen kronor per 2022. Denna siffra är en indikator på företagets totala ekonomiska hälsa och dess förmåga att hantera både kort- och långsiktiga förpliktelser. Trots ett negativt resultat för året, visar tillgångarna att företaget har en substantiell ekonomisk grund att stå på.

Registrering och Certifiering

PE Teknik & Arkitektur AB är registrerat för F-skatt, vilket innebär att de själva ansvarar för att betala in preliminärskatt och sociala avgifter. Företaget är även registrerat i Momsregistret, vilket är ett måste för de flesta företag som bedriver verksamhet i Sverige. Deras registreringsår var 2012, vilket ger dem en solid historia på marknaden. Denna artikel är även relevant för ämnet Rasta Sverige AB.

Kontaktuppgifter och Adress

För de som önskar komma i kontakt med PE Teknik & Arkitektur AB kan de nås via telefonnummer 010-516 00 00. Företaget har sina besöksadress på Årstaängsvägen 11 i Stockholm. Denna fysiska närvaro i Stockholms län gör dem lättillgängliga för kunder och samarbetspartners i regionen. Här finns en liknande artikel på samma tema: Iss facility services AB.

Årsredovisning och Nyckeltal

För den som är intresserad av att göra en djupare finansiell analys eller få en översikt av företagets utveckling över tid, kan årsredovisningar och nyckeltal laddas ner från företagets profil på allabolag.se. Dessa dokument erbjuder en detaljerad blick på företagets ekonomiska prestationer och är viktiga verktyg för investerare, analytiker och andra intressenter.PE Teknik & Arkitektur AB erbjuder innovativa lösningar inom byggdesign och projektledning för en hållbar framtid.

Bolagsvärdering och Framtidsutsikter

Med tanke på de tillgängliga ekonomiska uppgifterna och företagets position på marknaden, kan intressenter göra en bolagsvärdering för att bedöma PE Teknik & Arkitektur AB:s potentiella värde. Framtidsutsikterna för företaget ser lovande ut, med tanke på den stadiga efterfrågan på tekniska och arkitektoniska tjänster i en alltmer urbaniserad och teknikdriven värld.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.