Bisnode Kredit AB är ett ledande kreditupplysningsföretag som hjälper till med risk- och kreditbedömningar.

Bisnode kredit AB

Bolagsöversikt – Dun & Bradstreet AB – Företagsinformation

Dun & Bradstreet AB, tidigare känt som Bisnode Kredit AB, är ett företag som specialiserar sig på affärs- och kreditinformation. Med en historia som går tillbaka till 1988, har företaget etablerat sig som en pålitlig källa för företagsdata och insikter.

Beläget i Solna, Stockholms län, har Dun & Bradstreet AB en stark position på den svenska marknaden för affärsinformation.

 • Huvudsakliga tjänster:
  • Kreditupplysning
  • Affärsinformation
  • Risk- och kreditbedömning
 • Historia:
  • Grundades 1988
  • Tidigare känt som Bisnode Kredit AB
 • Placering:
  • Stad: Solna
  • Län: Stockholms län
Företagsnamn Grundat Tidigare namn Plats
Dun & Bradstreet AB 1988 Bisnode Kredit AB Solna, Stockholms län

Nyckeltal och Finansiell Utveckling

Enligt de senaste tillgängliga nyckeltalen för 2022 omsatte företaget 436 164 tusen kr, med ett resultat efter finansnetto på -145 439 tusen kr. Årets resultat visade ett minus på -1 681 tusen kr, vilket kan ge insikt i företagets aktuella ekonomiska status. Totala tillgångar uppgick till 3 762 732 tusen kr, vilket reflekterar företagets storlek och kapacitet inom branschen.

VD och Ledning

Ledningen hos Dun & Bradstreet AB är central för dess drift och strategiska riktning. Cagla Rosell innehar rollen som VD, och är en av nyckelpersonerna bakom företagets verksamhet. Styrelseordföranden tillsammans med övriga styrelsemedlemmar spelar också en viktig roll i att styra företaget mot framtida framgångar.

Registreringsinformation

Företaget är registrerat för F-skatt och är även registrerat i Momsregistret, vilket är viktigt för affärsverksamheter. Dessa registreringar är en indikation på att företaget uppfyller de lagliga kraven för att bedriva verksamhet i Sverige.
Läs mer om Intrum sverige AB här.

Kontakt och Adress

För de som önskar ta kontakt med Dun & Bradstreet AB, är företagets telefonnummer 0855805900. Besöksadressen är Rosenborgsgatan 4-6, beläget i hjärtat av Solna. Detta läge gör det bekvämt för kunder och partners att besöka företagets kontor.
Läs artikeln om ämnet Bostadsförmedlingen i Stockholm AB här.

Bolagsvärdering och Marknadsposition

Med en lång historia och en gedigen erfarenhet av att tillhandahålla affärsinformation, har Dun & Bradstreet AB uppnått en stark marknadsposition. Företagsvärderingar och bedömningar av företagets marknadsvärde kan variera, men det är tydligt att företaget är en betydande aktör inom sitt område.
Bisnode Kredit AB är ett ledande kreditinformationsföretag som erbjuder tjänster för kreditbedömning och affärsinformation.

Årsredovisning och Offentlig Information

Intressenter som önskar fördjupa sig i företagets finansiella och operativa detaljer kan ladda ner årsredovisningen. Dessa dokument innehåller viktig information som kan hjälpa investerare, analytiker och andra intresserade parter att göra informerade beslut om företaget.

Sammanfattning

Dun & Bradstreet AB är ett företag som erbjuder värdefull information och tjänster inom affärs- och kreditområdet. Med en solid närvaro i Sverige och en omfattande databas, är företaget väl positionerat för att stödja andra företag med tillförlitlig information. Oavsett om det gäller kreditbedömningar, marknadsanalyser eller företagsinformation, är Dun & Bradstreet AB en resurs för att navigera i näringslivets komplexa landskap.