Collector Bank AB erbjuder nischade finansiella tjänster för privat- och företagskunder.

Collector bank AB

Om Norion Bank AB

Norion Bank AB, tidigare känd som Collector Bank AB, är ett bankaktiebolag som har sitt säte i Göteborg. Banken grundades år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör på den svenska finansmarknaden.

Med en affärsmodell som omfattar både privat- och företagskunder, erbjuder Norion Bank AB en rad olika finansiella tjänster och produkter.

Tjänster och Produkter

 • Privatkunder
  • Betal- och kreditkort
  • Sparprodukter såsom sparkonton och investeringssparkonton (ISK)
  • Låneprodukter inklusive privatlån och billån
 • Företagskunder
  • Företagsfinansiering och fakturatjänster
  • Betalningslösningar för e-handel
  • Leasing och avbetalning

Företagsfakta

Företagsnamn Norion Bank AB
Grundat 2000
Säte Göteborg
Organisationsnummer 556597-0513
Webbplats Norion Bank AB på allabolag.se

Nyckeltal och Ekonomisk Utveckling

I sin ekonomiska rapportering för 2014, redovisade Norion Bank AB en omsättning845 786 tusen kronor och ett resultat efter finansnetto på 239 613 tusen kronor. Årets resultat landade på 152 426 tusen kronor, vilket visar på bankens starka ekonomiska ställning. Med en summa tillgångar på 6 552 227 tusen kronor, står det klart att banken har en solid ekonomisk bas.

Ledning och Styrelse

Den operativa ledningen för Norion Bank AB leds av VD Ulf Martin Nossman medan Extern vice VD Ulla Pia Susanne Bruce också spelar en viktig roll i bankens ledarskap. Bankens styrelse består av erfarna ledamöter som tillsammans bidrar till bankens strategiska riktning och övervakar dess verksamhet.

Registreringsinformation

Norion Bank AB är registrerat för F-skatt och är även registrerat i Momsregistret. Dessa registreringar är viktiga indikationer på bankens formella förpliktelser och dess status som ett ansvarstagande företag inom finanssektorn. Läs artikeln om ämnet Merch sweden AB här.

Omsättningsintervall

För kalenderåret 2022, rapporterade Norion Bank AB ett omsättningsintervall mellan 1 000 000 – 4 999 999 tusen kronor. Detta intervall baseras på den momsredovisning som banken har gjort och ger en indikation på dess storlek och ekonomiska omsättning.

Kontaktuppgifter och Besöksadress

För den som önskar komma i kontakt med Norion Bank AB finns telefonnummer 010-1610000 tillgängligt. Bankens besöksadress är Lilla Bommens Torg 11, beläget i hjärtat av Göteborg. Det geografiska läget i Västra Götalands län gör banken lättillgänglig för både lokala och nationella kunder och partners.Collector Bank AB är en svensk nischbank som erbjuder finansiella tjänster och lösningar för både företag och privatpersoner.

Uppdaterad Företagsinformation

Den senaste uppdateringen av företagsinformationen för Norion Bank AB gjordes den 22 mars 2024. Det är viktigt att notera att företagsinformation kan förändras över tid och att det är väsentligt att hålla sig uppdaterad med den senaste informationen från officiella källor som allabolag.se.

Sammanfattning

Norion Bank AB är en etablerad aktör på den svenska finansmarknaden med en stark ekonomisk grund och en ledning som står för erfarenhet och innovation. Bankens tjänster och produkter riktar sig till en bred kundbas och dess fortsatta tillväxt och utveckling speglas i de positiva ekonomiska rapporterna och dess stadiga expansionskurs. Här finns en artikel på samma tema: Leaddesk solution AB.