Posted in

RCR bil AB

RCR Bil AB erbjuder ett brett sortiment av pålitliga fordon, med fokus på kundnöjdhet och kvalitetsservice.

Bolagsöversikt – RCR Bil AB

RCR Bil AB är ett aktiebolag som har varit registrerat sedan 2018 och är beläget i Järfälla, Stockholms län. Med fokus på bilförsäljning har företaget etablerat sig på marknaden och erbjuder olika tjänster inom bilbranschen.

Besöksadressen är Allmänningsvägen 85, där de välkomnar kunder för att visa upp och sälja bilar.

Viktiga Aspekter av RCR Bil AB

 • Grundläggande information
  • Registreringsår: 2018
  • Plats: Järfälla, Stockholms län
 • Tjänster
  • Bilförsäljning
  • Kundservice
 • Besöksadress
  • Allmänningsvägen 85

Tabell med Fakta om RCR Bil AB

Aspekt Detalj
Registreringsår 2018
Plats Järfälla, Stockholms län
Verksamhetsfokus Bilförsäljning
Besöksadress Allmänningsvägen 85

Ekonomisk Utveckling

Under det senaste räkenskapsåret, som avslutades i augusti 2023, rapporterade RCR Bil AB en omsättning på 108 397 tusen kronor och ett resultat efter finansnetto på 6 863 tusen kronor. Årets resultat landade på 4 045 tusen kronor, vilket visar på ett stabilt ekonomiskt år för företaget. Totalt uppgick summan av tillgångarna till 22 819 tusen kronor.

Nyckeltal och Företagsvärdering

RCR Bil AB:s nyckeltal för 2023 indikerar en positiv trend i företagets ekonomi. För intressenter som önskar en uppskattning av företagets värde erbjuder allabolag.se en tjänst för företagsvärdering. Denna värdering är baserad på historisk data och är en maskinell analys som ger en indikativ bild av företagets aktievärde. Här finns en liknande artikel på samma tema: Applion nordic AB.

Registreringsinformation

Företaget är registrerat för F-skatt och är även registrerat i momsregistret, vilket är viktiga aspekter för att bedriva verksamhet i Sverige. RCR Bil AB har varit aktivt sedan sitt registreringsår och har en tydlig och entydig bokslutshistorik som underlättar för framtida prognoser och värderingar.

Styrelse och Kontaktuppgifter

Information om företagets styrelse är tillgänglig och uppdaterad, vilket ger insyn i vem som leder och ansvarar för företagets drift. För de som önskar komma i kontakt med RCR Bil AB finns fullständiga kontaktuppgifter tillgängliga, inklusive adress och ort.

Tjänster och Produkter

RCR Bil AB specialiserar sig på försäljning av bilar och tillhörande tjänster. De erbjuder sina kunder möjligheten att köpa både nya och begagnade bilar samt tillhandahåller tjänster som finansiering och försäkring.RCR Bil AB erbjuder ett brett sortiment av pålitliga fordon och expertservice för en smidig bilköpsupplevelse.

Marknadsposition

Med sin placering i Järfälla och nära Stockholms stora marknad, har RCR Bil AB en stark position för att nå ut till en bred kundkrets. Företagets marknadsposition stärks av deras konkurrenskraftiga priser och kvalitativa service.

Slutsats

RCR Bil AB har visat på en stark ekonomisk utveckling och erbjuder en rad tjänster inom bilbranschen. Med en stabil grund och en tydlig tillväxtstrategi, är RCR Bil AB ett företag med god potential för fortsatt framgång på den svenska bilmarknaden. Läs även artikeln Keolis Sverige AB.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.