Posted in

BSH home appliances AB

BSH Home Appliances AB erbjuder innovativa och högkvalitativa hushållsprodukter för ett bekvämt hem.

BSH Home Appliances AB – En ledande aktör inom hushållsapparater

BSH Home Appliances AB är ett företag som har gjort ett avtryck i hushållsapparatsindustrin i Sverige. Sedan dess grundande år 1979, har företaget vuxit och blivit en synonym för kvalitet och pålitlighet när det gäller hushållsprodukter.

Med sitt säte i Solna, i hjärtat av Stockholms län, har BSH Home Appliances AB inte bara cementerat sin position på den svenska marknaden utan har också utvidgat sin verksamhet för att inkludera en betydande internationell närvaro.

Viktiga aspekter av BSH Home Appliances AB

 • Produktutbud
  • Kylskåp och frysar
  • Spisar och ugnar
  • Diskmaskiner
  • Små hushållsapparater
 • Tjänster
  • Installation
  • Service och reparationer
  • Kundsupport
 • Hållbarhet
  • Energisnåla produkter
  • Återvinning och miljövänliga initiativ

Fakta om BSH Home Appliances AB

Grundat 1979
Säte Solna, Stockholms län
Produkter Hushållsapparater
Marknad Sverige och internationellt

Ekonomisk Stabilitet

BSH Home Appliances AB uppvisade en stark omsättning under 2022, med siffror som når upp till 6 352 652 tusen kronor. Resultatet efter finansnetto landade på 321 898 tusen kronor och årets resultat visade en positiv siffra på 273 564 tusen kronor. Dessa siffror speglar företagets ekonomiska hälsa och dess förmåga att generera vinst.

Starka Tillgångar

Förutom intäkter och vinster är summan av tillgångarna en viktig indikator på företagets styrka. Per slutet av 2022 rapporterade BSH Home Appliances AB totala tillgångar på imponerande 2 439 243 tusen kronor. Denna robusta finansiella position ger företaget en solid grund för framtida investeringar och expansion.

Ledarskap och Styrelse

Olivier Jean Georges Rothmann fungerar som verkställande direktör (VD) för BSH Home Appliances AB. Med ett erfaret ledarskap vid rodret är företaget väl positionerat för att navigera i branschens utmaningar. Bolagets styrelse består av personer med bred kompetens och erfarenhet, vilket bidrar till företagets framgång och strategiska riktning.
Liknande artikel Yunexpress nordic AB.

Registreringsinformation

BSH Home Appliances AB är ett aktiebolag som är registrerat för F-Skatt och är även registrerat i Momsregistret. Dessa registreringar är viktiga för att bedriva verksamhet inom Sverige och visar på företagets seriositet och lagliga efterlevnad.
BSH Home Appliances AB, en ledande tillverkare, erbjuder innovativa och högkvalitativa hushållsapparater för ett smartare hem.

Kontakt och Besöksadress

För de som önskar komma i kontakt med BSH Home Appliances AB kan man ringa till deras telefonnummer på 087341200. Besöksadressen är Landsvägen 32, belägen i 171 54 Solna. Att ha en lättillgänglig fysisk adress är en fördel för kundrelationer och affärsmöjligheter.

Senaste Uppdateringar

Informationen om BSH Home Appliances AB är uppdaterad till den 22 mars 2024, vilket säkerställer att all data som presenteras är aktuell och relevant för intressenter och potentiella affärspartners.

Bolagsvärdering och Framtid

Med en positiv ekonomisk trend och en stark marknadsposition är BSH Home Appliances AB ett attraktivt företag för investerare och samarbetspartners. Bolagsvärderingen indikerar ett företag med en stark framtid och potential för fortsatt tillväxt inom hushållsapparatsindustrin.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Riddermark bil AB.

Sammanfattning

BSH Home Appliances AB är ett företag med en lång och framgångsrik historia i branschen för hushållsapparater. Med starka ekonomiska resultat, en kompetent ledning och en fast position på marknaden, är företaget väl förberett för framtida utmaningar och möjligheter. Med en solid grund av tillgångar och en tydlig strategisk riktning, kommer BSH Home Appliances AB sannolikt att fortsätta vara en viktig aktör i branschen.

Ingrid Björk är en erfaren skribent inom pressreleaser och artikelmarknadsföring. Med sin skarpa penna och kreativa tänkande hjälper hon företag att kommunicera effektivt och nå ut till sina målgrupper. Ingrid har en gedigen erfarenhet av att utforma innehåll som inte bara informerar utan också engagerar och inspirerar läsarna. Hon är en mästare på att förmedla budskap på ett klart och övertygande sätt.