Posted in

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB hjälper till att förmedla hyresrätter i regionen på ett effektivt och rättvist sätt.

Om Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB är det ledande företaget när det kommer till att förmedla hyresrätter i Sveriges huvudstad. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1953, har företaget en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden.

Som ett aktiebolag med offentligt uppdrag, arbetar de för att underlätta sökandet efter bostäder och skapa en mer tillgänglig och rättvis hyresmarknad. Bolaget är registrerat för F-skatt och är även momsregistrerat, vilket visar på dess professionella och ansvarsfulla verksamhet.

 • Historia
  • Grundat 1953
 • Verksamhet
  • Förmedling av hyresrätter i Stockholm
 • Status
  • Aktiebolag med offentligt uppdrag
  • Registrerat för F-skatt
  • Momsregistrerat
Företagsnamn Grundat Typ av verksamhet F-skatt Momsregistrerat
Bostadsförmedlingen i Stockholm AB 1953 Förmedling av hyresrätter Ja Ja

Nyckeltal och Ekonomisk Översikt

I den senaste ekonomiska översikten från 2022, rapporterade Bostadsförmedlingen i Stockholm AB en omsättning på 137 078 tusen kronor. Resultatet efter finansnetto (Res. e. fin) låg på 9 138 tusen kronor, medan årets resultat uppgick till 7 062 tusen kronor. Dessa siffror speglar företagets ekonomiska stabilitet och förmåga att effektivt hantera sina resurser. Summa tillgångar för samma år var 132 185 tusen kronor, vilket ytterligare stärker bolagets finansiella position.

Ledning och Styrelse

VD för Bostadsförmedlingen i Stockholm AB är Nils Christer Edfeldt, som med sin ledning bidrar till företagets framgångar. Styrelsen har en viktig roll i att säkerställa att företaget följer sin vision och upprätthåller sina värderingar, samt att det når sina ekonomiska mål. En stark och erfaren ledning är avgörande för företagets fortsatta tillväxt och framgång på marknaden.
Här finns en artikel på samma tema: Riverty Sweden AB.

Kontakt och Besöksadress

För de som behöver komma i kontakt med Bostadsförmedlingen i Stockholm AB finns de tillgängliga på telefonnummer 08-785 80 00. Deras besöksadress är Palmfeltsvägen 5, belägen i Johanneshov i Stockholms län. Besökare är välkomna att besöka kontoret för personlig service och rådgivning gällande bostadssökande.

Tjänster och Verksamhet

Företaget erbjuder en rad olika tjänster för såväl bostadssökande som fastighetsägare. Genom deras webbplattform kan användare registrera sig, söka och anmäla intresse för tillgängliga hyresrätter. För fastighetsägare fungerar Bostadsförmedlingen som en pålitlig partner i att hitta lämpliga hyresgäster. Deras tjänster bidrar till en effektiv och smidig bostadsmarknad i Stockholm.
Denna artikel är även relevant för ämnet Jti ventures AB.

Ansvar och Uppdrag

Som ett företag med ett offentligt uppdrag, tar Bostadsförmedlingen i Stockholm AB sitt ansvar på allvar. De arbetar för att främja en just och hållbar bostadsmarknad, där alla har lika chanser att hitta ett hem. Genom att tillhandahålla tjänster som är rättvisa, transparenta och tillgängliga, spelar de en viktig roll i samhället.

Utveckling och Framtidsutsikter

Med en stadigt växande befolkning i Stockholm, fortsätter efterfrågan på bostäder att öka. Bostadsförmedlingen i Stockholm AB står inför utmaningen att möta denna efterfrågan och samtidigt säkerställa att processen förblir rättvis. De investerar i digitala lösningar och strävar efter att förbättra sina tjänster kontinuerligt, vilket gör dem väl förberedda för framtiden och för att möta de behov som Stockholms bostadsmarknad har.
Bostadsförmedlingen i Stockholm AB hjälper folk att hitta hyresrätter i huvudstaden genom kösystem.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.