E164 Sweden AB specialiserar sig på att tillhandahålla innovativa telekommunikationstjänster och VoIP-lösningar för företag i Sverige.

E164 Sweden AB

Bolagsöversikt E164 Sweden AB

E164 Sweden AB är ett aktiebolag som har registrerats för F-skatt och är även registrerat i Momsregistret. Bolaget grundades under året 2022 och har sitt säte i Örebro län, med besöksadress på DROTTNINGGATAN 18 B, 702 10 Örebro.

Informationen om bolaget uppdaterades senast den 20 mars 2023.

Viktig information om E164 Sweden AB

 • Registreringsår: 2022
 • Adress:
  • DROTTNINGGATAN 18 B
  • 702 10 Örebro
 • Status:
  • Registrerat för F-skatt
  • Registrerat i Momsregistret

Fakta om E164 Sweden AB

Grundat Registrering Säte Adress Senaste uppdatering
2022 F-skatt och Moms Örebro län DROTTNINGGATAN 18 B, 702 10 Örebro 20 mars 2023

Registreringsinformation

Som ett aktiebolag är E164 Sweden AB en juridisk enhet som är registrerad för verksamhet i Sverige. Företaget har fått sitt organisationsnummer 559409-6967, vilket är unikt för varje bolag och används för officiell kommunikation och identifiering.

Styrelse och Ledning

Information om företagets styrelse är tillgänglig och kan ge insyn i bolagets ledning och beslutsprocess. Detaljer kring styrelsens sammansättning och ledamöternas roller är viktiga för att förstå vem som styr verksamheten och ansvarar för dess drift.

Ekonomisk Status

Det är av stor vikt för intressenter att känna till företagets ekonomiska status. Detta inkluderar information om bolagets kapital, eventuella lån, och dess övergripande finansiella hälsa. Sådan information kan vara avgörande vid bedömning av företagets stabilitet och långsiktiga överlevnad.

Kontaktuppgifter

För att komma i kontakt med E164 Sweden AB kan intresserade parter använda de kontaktuppgifter som tillhandahålls. Dessa uppgifter inkluderar företagets adress, telefonnummer och eventuellt andra kommunikationskanaler som e-postadresser eller webbplatser.
Här finns en artikel på samma tema: PE teknik & arkitektur AB.

Tjänster och Produkter

Det är ännu inte specificerat vilka tjänster eller produkter som E164 Sweden AB erbjuder. Denna information är dock central för potentiella kunder och samarbetspartners som vill veta mer om vad företaget har att erbjuda och inom vilka områden de är verksamma.
Denna artikel är även relevant för ämnet Rasta Sverige AB.

Lokalisering och Tillgänglighet

E164 Sweden AB är beläget i hjärtat av Örebro, vilket gör det lättillgängligt för besökare och kunder. Dess placering på DROTTNINGGATAN 18 B är centralt och bör kunna hittas utan större svårigheter.

Officiell Information och Status

All officiell information och status för E164 Sweden AB kan hittas på webbplatser som allabolag.se. Denna typ av resurser är användbara för att göra bakgrundskontroller och verifiera företagets legitimitet.

Sammanfattning

E164 Sweden AB är ett nystartat aktiebolag med en tydlig registrering för F-skatt och moms. Med sitt säte i Örebro och en tillgänglig styrelseinformation, erbjuder företaget en transparent översikt för intressenter som söker information. Även om detaljer kring deras tjänster och produkter inte är explicit angivna, kan intresserade parter använda de tillhandahållna kontaktuppgifterna för att få mer information.
E164 Sweden AB specialiserar sig på att tillhandahålla innovativa telekommunikationstjänster och lösningar för att förbättra anslutningen i Sverige.