Posted in

Entercard group AB

Entercard Group AB är en ledande nordisk kreditkortutgivare som samarbetar med banker och varumärken för att erbjuda flexibla betallösningar.

EnterCard Group AB – Företagsprofil

EnterCard Group AB är ett välrenommerat företag som har specialiserat sig på kreditkort och betallösningar. Sedan starten år 2004 har företaget vuxit till att bli en betydande aktör på den nordiska finansmarknaden.

Bolaget har sitt huvudkontor på Klarabergsgatan 60 i Stockholm, en adress som placerar dem i hjärtat av Sveriges finansiella sektor.

Med sin status som registrerat för F-skatt och momsregistrerat företag, visar EnterCard Group AB upp en seriös och etablerad närvaro i affärsvärlden. Deras tjänster och produkter är en viktig del av den finansiella infrastrukturen i Norden.

Viktiga Aspekter av EnterCard Group AB

 • Grundläggande Information
  • Grundat: 2004
  • Huvudkontor: Klarabergsgatan 60, Stockholm
 • Ekonomisk Status
  • F-skatt: Registrerad
  • Momsregistrerad: Ja
 • Marknadsposition
  • Specialisering: Kreditkort och betallösningar
  • Region: Nordiska finansmarknaden

Faktatabel för EnterCard Group AB

Grundat Huvudkontor F-skatt Momsregistrerad
2004 Klarabergsgatan 60, Stockholm Registrerad Ja

Ekonomiska Nyckeltal

För år 2022 rapporterade EnterCard Group AB en omsättning på 3 130 321 tusen kronor. Resultatet efter finansnetto (Res. e. fin) var positivt med 821 311 tusen kronor, och årets resultat landade på 644 250 tusen kronor. Dessa siffror visar på en stark ekonomisk ställning och en förmåga att generera vinst. Totala summa tillgångar uppgick till 39 431 517 tusen kronor, vilket ger en indikation på företagets storlek och ekonomiska kapacitet.

VD och Ledning

Jan Olov Haglund är den nuvarande VD för EnterCard Group AB. Ledarskapet är av stor vikt för företagets strategiska riktning och dagliga operationer. VD:n tillsammans med styrelsen ansvarar för att företagets mål uppnås och att verksamheten drivs på ett effektivt sätt.

Kontakt och Lokalisering

För de som önskar komma i kontakt med EnterCard Group AB, är företagets telefonnummer 08-7371400. Besöksadressen är densamma som huvudkontoret, vilket gör det lättillgängligt för personliga möten och affärsdiskussioner. Beläget i Stockholms län, är företaget väl placerat i Sveriges affärsmetropol.
Denna artikel är även relevant för ämnet Zeppelin Sverige AB.

Bolagsvärdering och Tjänster

EnterCard Group AB erbjuder bolagsvärdering som en av sina tjänster. Denna värdering är särskilt användbar för situationer där en indikativ värdering av aktiebolaget behövs, exempelvis vid värdeutvecklingsuppföljning, intag av nya aktieägare eller presentation för styrelsen. Värderingen baseras på historiska prestationer och är en maskinell analys som undviker subjektiva antaganden från analytiker.

Uppdaterad Företagsinformation

Företagsinformationen om EnterCard Group AB är kontinuerligt uppdaterad för att säkerställa att aktuell och korrekt information är tillgänglig. Den senaste uppdateringen gjordes den 22 mars 2024, vilket bekräftar att företaget är up-to-date med sina företagsdata och åtaganden.

Koncernstruktur

Till skillnad från många andra företag, ingår inte EnterCard Group AB i en större koncernstruktur. Detta kan ge företaget en större flexibilitet och möjlighet att snabbt anpassa sig till marknadsförändringar utan att behöva samordna med en övergripande koncernledning.

Tillgängliga Tjänster

Förutom bolagsvärdering, erbjuder EnterCard Group AB en rad tjänster relaterade till kreditkort och betalningslösningar. Detta inkluderar utveckling av betaltjänster, administration av kreditkort och kundservice. Företagets tjänsteutbud är anpassat för att möta de skiftande behoven hos både privatpersoner och företagskunder.
Entercard Group AB är en ledande skandinavisk kreditkortutgivare som samarbetar med banker och varumärken för att erbjuda finansiella tjänster.

Sammanfattning

EnterCard Group AB är en väletablerad aktör inom finansbranschen som erbjuder värdefulla tjänster till en bred kundbas. Med en stark ekonomisk grund, erfaren ledning och ett strategiskt läge i Stockholm, är företaget väl positionerat för fortsatt framgång. Genom att hålla sig uppdaterad och erbjuda relevanta tjänster, fortsätter EnterCard Group AB att vara en viktig spelare på marknaden för kreditkort och betallösningar.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Diamax business group AB.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.