Posted in

Haag & carlsson bil AB

Haag & Carlsson Bil AB erbjuder ett brett sortiment av pålitliga bilar och expertservice för en trygg bilägandeupplevelse.

Bolagsöversikt – Haag & Carlsson Bil AB – Företagsinformation

Haag & Carlsson Bil AB är ett aktiebolag som har en lång historia av att erbjuda fordon och tjänster till kunder i Nyköping och omnejd. Grundat 1991, har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör inom bilbranschen.

Med en imponerande omsättning på 138 337 tusen kronor under 2022, visar företaget på en stabil ekonomisk prestation. Dessutom uppvisade företaget ett positivt resultat efter finansnetto på 1 893 tusen kronor och ett årets resultat på 1 017 tusen kronor, vilket speglar en sund finansiell hälsa.

 • Grundläggande fakta
  • Grundat: 1991
  • Bransch: Bilförsäljning och service
 • Ekonomisk information för 2022
  • Omsättning: 138 337 tusen kronor
  • Resultat efter finansnetto: 1 893 tusen kronor
  • Årets resultat: 1 017 tusen kronor


År Omsättning (tusen SEK) Resultat efter finansnetto (tusen SEK) Årets resultat (tusen SEK)
2022 138 337 1 893 1 017

Nyckeltal och Finansiell Utveckling

Haag & Carlsson Bil AB har genom åren visat på en positiv trend i sina nyckeltal. Från 2018 till 2022 har företaget sett en ökning i omsättning och resultat, vilket tyder på en framgångsrik affärsstrategi och effektiv företagsledning. Med en total tillgångssumma på 49 086 tusen kronor står det klart att företaget är väl rustat för framtida investeringar och expansion.

Registreringsinformation

Registrerat som ett aktiebolag, Haag & Carlsson Bil AB är både F-Skatt och momsregistrerad, vilket understryker dess professionella status på marknaden. Företagets långa historia och kontinuerliga uppfyllande av de lagstadgade kraven visar på en stark grund för dess verksamhet.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Arvika auktionsverk AB.

Kontaktuppgifter och Lokalisering

För de som önskar komma i kontakt med Haag & Carlsson Bil AB, företagets huvudkontor är beläget på Fridas väg 14, 611 50 Nyköping, i Södermanlands län. Med en lättillgänglig telefonlinje på 0155-58014, erbjuder företaget enkel kommunikation för både befintliga och potentiella kunder.

Styrelse och Ledning

En stark och erfaren styrelse är avgörande för ett företags framgång. Haag & Carlsson Bil AB är inget undantag, och företagets ledning består av individer med bred kompetens inom bilbranschen. Detta bidrar till företagets förmåga att navigera i en konkurrensutsatt marknad och upprätthålla en hög kundnöjdhet.
Haag & Carlsson Bil AB erbjuder ett brett utbud av kvalitetsbilar och professionell service för en trygg bilupplevelse.

Bolagsvärdering och Marknadsposition

Med tanke på företagets stadiga ekonomiska tillväxt och starka position i regionen, kan Haag & Carlsson Bil AB:s bolagsvärdering antas vara robust. Företagets förmåga att hålla sig relevant och konkurrenskraftigt på marknaden bidrar till dess värde som en attraktiv affärspartner och arbetsgivare.

Årsredovisning och Transparens

Haag & Carlsson Bil AB lägger stor vikt vid transparens och tillgängliggör sin årsredovisning för allmänheten. Intressenter kan ladda ner och granska företagets finansiella rapporter, vilket ger en detaljerad insikt i företagets ekonomiska hälsa och strategiska riktning.

Framtidsutsikter och Expansion

Med en solid ekonomisk bas och en väletablerad kundkrets ser framtiden ljus ut för Haag & Carlsson Bil AB. Företaget är väl positionerat för att fortsätta sin expansion och utveckling i takt med bilindustrins förändringar, inklusive övergången till mer miljövänliga fordon och digitaliseringen av bilköpsprocessen.
Liknande artikel Lantmännen maskin AB.

Sammanfattning

Haag & Carlsson Bil AB representerar en robust och pålitlig aktör inom bilindustrin med en imponerande historia av ekonomisk stabilitet och kundtillfredsställelse. Med en stark ledning, goda finansiella resultat och en tydlig framtidsvision, är företaget väl förberett för att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.