Posted in

Hi3g access AB

Hi3G Access AB, känd som Tre, erbjuder mobiltelefoni och datatjänster i Sverige och Danmark.

Översikt av HI3G Access AB

HI3G Access AB är ett välkänt telekommunikationsföretag som har varit aktivt sedan år 2000. Företaget är registrerat med organisationsnummer 556593-4899 och är en viktig aktör på den svenska mobilmarknaden.

Med huvudkontor beläget i Johanneshov, Stockholms län, har HI3G Access AB etablerat sig som en stark konkurrent inom mobil kommunikation och datatjänster.Bolagets VD, Haval Van Drumpt, leder verksamheten som präglas av innovation och kundorientering.

  • Huvudkontor: Johanneshov, Stockholms län
  • Organisationsnummer: 556593-4899
  • Verksamhetsområden:

    • Mobil kommunikation
    • Datatjänster
    • Innovation inom telekom
  • VD: Haval Van Drumpt
Företagsnamn Organisationsnummer VD Grundat Plats
HI3G Access AB 556593-4899 Haval Van Drumpt 2000 Johanneshov, Stockholms län

Ekonomisk Uppdatering för 2022

Under 2022 rapporterade HI3G Access AB en omsättning på imponerande 8 084 556 tusen kronor (tkr). Trots detta, uppvisade företaget ett resultat efter finansnetto-1 640 307 tkr och ett årets resultat-1 275 003 tkr. Dessa siffror visar på de utmaningar som företaget mött under det gångna året, samt den starka konkurrensen på marknaden.

Summa Tillgångar och Finansiell Stabilitet

Summan av tillgångar för HI3G Access AB uppgick till 16 933 676 tkr vid slutet av 2022. Denna betydande summa indikerar en solid finansiell bas och förmågan att investera i framtida tillväxt och utveckling. Företagets starka tillgångsbas ger även en stabil grund för att hantera ekonomiska svängningar.

Registreringsinformation

HI3G Access AB är ett aktiebolag som är både F-Skatt och momsregistrerat. Dessa registreringar är viktiga för att bedriva affärsverksamhet i Sverige och visar att företaget uppfyller alla lagkrav för skatter och avgifter.

Styrelse och Ledning

Företagets ledning och styrelse spelar en avgörande roll i den strategiska riktningen för HI3G Access AB. Med en erfaren styrelse som stödjer VD Haval Van Drumpt, säkerställer företaget att det är välpositionerat för att möta framtida utmaningar och att fortsätta att erbjuda konkurrenskraftiga tjänster till sina kunder.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Boets bildemontering AB.

Kontakt och Besöksinformation

För de som önskar komma i kontakt med HI3G Access AB, kan företaget nås via telefonnummer 076-333 33 33. Besökare kan hitta företaget på adressen Entrétorget 5, 121 47 Johanneshov. Denna tillgänglighet underlättar kommunikationen med både befintliga och potentiella kunder samt affärspartners.
Hi3G Access AB, känd som Tre, erbjuder innovativa mobilnätstjänster och täcker över 98% av Sveriges befolkning.

Bolagsvärdering och Framtidsutsikter

Enligt den senaste uppdateringen har HI3G Access AB en bolagsvärdering som indikerar en stark position på marknaden. Med en fortsatt fokus på innovation och kundservice, har företaget goda förutsättningar att växa och utvecklas i en alltmer digitaliserad värld.

Slutsats

HI3G Access AB har etablerat sig som en viktig aktör inom telekommunikationsbranschen i Sverige. Trots ekonomiska utmaningar under 2022, visar företagets starka tillgångsbas och ledningskompetens på en ljus framtid. Med en strategisk inriktning på innovation och kundtillfredsställelse, är HI3G Access AB väl förberett för att fortsätta sin tillväxt och framgång i en konkurrensutsatt marknad.
Liknande artikel Apcoa parking Sverige AB.

På newsdesk.nu bidrar Majbritt med insiktsfulla analyser och noggranna rapporteringar som hjälper läsarna att förstå de komplexa dynamikerna i den globala ekonomin. Hennes arbete karakteriseras av en djupgående kunskap om ekonomiska principer kombinerat med en skarp blick för aktuella händelser och deras potentiella långsiktiga påverkan på marknaderna.