TM Sweden AB är ett svenskt företag som erbjuder innovativa lösningar inom teknik och marknadsföring.

TM Sweden AB

Översikt av TM Sweden AB

TM Sweden AB är ett företag som har varit aktivt sedan dess registreringsår 2013. Med sitt säte i Upplands Väsby, Stockholms län, har företaget etablerat sig som en viktig aktör inom sin bransch.

Företaget är registrerat för F-skatt och är även registrerad i Momsregistret, vilket understryker dess professionella status på marknaden.

Kontakten med företaget kan ske via deras angivna telefonnummer 0859096160 eller genom att besöka deras kontor på Kanalvägen 16.

 • Grundläggande Information
  • Registreringsår: 2013
  • Lokalisering: Upplands Väsby, Stockholms län
 • Registreringsstatus
  • F-skatt: Registrerad
  • Momsregister: Registrerad
 • Kontaktuppgifter
  • Telefonnummer: 0859096160
  • Adress: Kanalvägen 16
Företagsnamn Registreringsår Säte F-skatt Momsregistrerad Telefonnummer Adress
TM Sweden AB 2013 Upplands Väsby, Stockholms län Ja Ja 0859096160 Kanalvägen 16

Ekonomin i siffror

Under det senaste bokslutsåret 2022, rapporterade TM Sweden AB en omsättning på imponerande 6 475 075 tusen kronor (tkr). Resultatet efter finansiella poster (Res. e. fin) låg på 95 950 tkr, vilket visar på företagets lönsamhet. Inte nog med det, årets resultat summerade till 75 852 tkr, vilket ger en stark indikation på företagets ekonomiska ställning och förmåga att generera vinst.
Läs även artikeln Elektroskandia sverige AB.

Stabilitet och Tillväxt

En titt på TM Sweden AB’s summa tillgångar ger en bild av företagets stabilitet. Med totalt 1 135 126 tkr i tillgångar för år 2022 framstår företaget som en stabil aktör. Denna ekonomiska styrka ger företaget en solid grund för framtida tillväxt och utveckling.
TM Sweden AB är en dynamisk aktör inom tekniksektorn, känd för sin innovation och kvalitetsservice på den svenska marknaden.

Årsredovisningar och Nyckeltal

För den som är intresserad av att fördjupa sig i företagets ekonomiska detaljer finns årsredovisningar tillgängliga för nedladdning. Dessa dokument innehåller värdefull information såsom detaljerade nyckeltal och finansiella rapporter som kan ge insikter om företagets ekonomiska trender över tid.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Hylte jakt & lantman AB.

Styrelse och Ledning

TM Sweden AB är inte bara siffror och ekonomiska rapporter; bakom framgångarna står en kompetent styrelse och ledning som styr företagets riktning. Information om företagets styrelsemedlemmar är tillgänglig för allmänheten, vilket bidrar till transparens och förtroende för företagets verksamhet.

Registreringsinformation

Företaget är korrekt registrerat enligt svensk lagstiftning och uppfyller alla krav för att bedriva verksamhet inom sitt område. Detta inkluderar att vara registrerad för F-skatt och moms, vilket är grundläggande för att kunna genomföra affärstransaktioner korrekt och lagligt.

Kontakt och Adress

För de som önskar komma i kontakt med TM Sweden AB, erbjuder företaget en tydlig kontaktväg via telefon eller genom fysiska besök på företagets kontor. Med en lättillgänglig adress på Kanalvägen 16 i Upplands Väsby, är företaget öppet för både befintliga och potentiella kunder samt affärspartners.

Sammanfattning

TM Sweden AB står som en stark spelare på den svenska marknaden med en solid ekonomisk grund och en tydlig närvaro i Stockholms län. Med en övertygande ekonomisk historik och en transparent ledningsstruktur har företaget alla förutsättningar för att fortsätta sin framgångssaga. För den som söker detaljerad information om företaget är allabolag.se en utmärkt källa.