Hylte Jakt & Lantman AB erbjuder ett brett sortiment av jakt-, fiske- och lantbruksprodukter för naturälskare.

Hylte jakt & lantman AB

Bolagsöversikt – Hylte Jakt & Lantman AB – Företagsinformation

Hylte Jakt & Lantman AB är ett företag beläget i Hyltebruk, i hjärtat av Hallands län. Med en stark lokal närvaro och en bred verksamhet inom jakt, lantbruk och utomhusliv, har företaget etablerat sig som en betydande aktör i regionen.

Grundat år 2013, har bolaget vuxit stadigt och är idag känt för sin kvalitet och service.

 • Huvudkontor:
  • Hyltebruk, Hallands län
 • Grundat:
  • 2013
 • Verksamhetsområden:
  • Jakt
  • Lantbruk
  • Utomhusliv
 • Känd för:
  • Kvalitet
  • Service
Företagsnamn Grundat Plats Verksamhetsområden
Hylte Jakt & Lantman AB 2013 Hyltebruk, Hallands län Jakt, Lantbruk, Utomhusliv

Ekonomiska Nyckeltal

Enligt de senaste ekonomiska rapporterna hade Hylte Jakt & Lantman AB en omsättning på imponerande 529 802 tusen kronor under 2022. Resultatet efter finansnetto (Res. e. fin) låg på 40 947 tusen kronor, medan årets resultat uppgick till 14 617 tusen kronor. Dessa siffror visar på företagets starka ekonomiska ställning och förmåga att generera vinst.

VD och Ledning

Den nuvarande VD:n för Hylte Jakt & Lantman AB är Lars Anders Carlsson, som med sin expertis och ledarskap leder företaget framåt. Styrelsen och ledningen är avgörande för företagets framgång och strategiska inriktning, och spelar en central roll i att upprätthålla företagets rykte och kvalitet.

Produkter och Tjänster

Hylte Jakt & Lantman AB erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för jaktentusiaster och lantbrukare. Från jaktutrustning och vapen till lantbruksmaskiner och foder, täcker företaget alla behov för en modern lantlig livsstil. Kvalitet och hållbarhet är centrala värden som genomsyrar hela produktutbudet.

Kundservice och Expertis

Kundservice står i centrum hos Hylte Jakt & Lantman AB. Företaget är stolt över sin personliga service och den expertis som dess medarbetare erbjuder. Oavsett om det gäller rådgivning kring val av rätt jaktutrustning eller support för lantbruksmaskiner, kan kunderna räkna med professionell hjälp. Liknande artikel Trustly group AB.

Online och Fysisk Närvaro

Med en onlinebutik och en fysisk butik på Hantverksgatan 15 i Hyltebruk, är Hylte Jakt & Lantman AB lättillgängligt både digitalt och lokalt. Företaget har anpassat sig till moderna köpbeteenden och erbjuder sina kunder möjligheten att handla produkter både i komforten av sitt hem och genom personliga besök i butiken.

Hållbarhet och Ansvar

Hållbarhet är en viktig del av Hylte Jakt & Lantman AB:s affärsfilosofi. Företaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan och främja ansvarsfull konsumtion. Genom att erbjuda hållbara produkter och främja goda jakt- och lantbruksseder, bidrar företaget till en mer hållbar framtid.

Samhällsengagemang

Förutom sin affärsverksamhet, är Hylte Jakt & Lantman AB aktivt engagerat i det lokala samhället. Genom att sponsra lokala evenemang och initiativ, bidrar företaget till samhällsutvecklingen och stärker sin relation med kunder och invånare i regionen.Hylte Jakt & Lantman AB erbjuder ett brett sortiment för jakt, fritid och lantbruk, med fokus på kvalitet och service.

Utveckling och Framtidsplaner

Framtiden ser ljus ut för Hylte Jakt & Lantman AB. Med en stark ekonomisk grund och en tydlig vision för framtiden, fortsätter företaget att expandera och utveckla sitt erbjudande. Genom att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom jakt och lantbruk, säkerställer företaget sin position som en ledande aktör i branschen.

Kontaktinformation

För mer information om Hylte Jakt & Lantman AB eller för att ta del av deras tjänster och produkter, kan intresserade kunder nå dem på telefonnummer 0345-40000. Besök gärna företagets butik på Hantverksgatan 15, 314 34 Hyltebruk, eller utforska deras utbud online. Läs även artikeln Elektroskandia sverige AB.